Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.750 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #1 RAM 6 gb Anakart Laptop Merhaba, throttle stop indirdim ama bu işlemci için bayağı az ayar var galiba. Bd prochot kapattım galiba sıcaklık artınca frekans kısmıyormuş. İşlemci her iki durumda da 70'e geçmiyor. Bu iyi bir durum mu ve bd prochot ayarı kapatılmalı mı?
Merhaba, throttle stop indirdim ama bu işlemci için bayağı az ayar var galiba. Bd prochot kapattım galiba sıcaklık artınca frekans kısmıyormuş. İşlemci her iki durumda da 70'e geçmiyor. Bu iyi bir durum mu ve bd prochot ayarı kapatılmalı mı?
BlackShot Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Edirne 12 Ocak 2024 #2 Soğutucunuzu değiştirip ısıyı düşürebilirsiniz Artı 0 Eksi
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.750 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #3 BlackShot dedi: Soğutucunuzu değiştirip ısıyı düşürebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Amacım o değil. Bu sıcaklık normal mi. Az ise kısıtlama falan mı yapıyor? Çünkü limjts kısmına giremedim Artı 0 Eksi
BlackShot dedi: Soğutucunuzu değiştirip ısıyı düşürebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Amacım o değil. Bu sıcaklık normal mi. Az ise kısıtlama falan mı yapıyor? Çünkü limjts kısmına giremedim
BlackShot Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Edirne 12 Ocak 2024 #4 Bu sıcaklık normal değil. BIOS'tan kontrol etmeyi deneyin tekrardan Artı 0 Eksi
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.750 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #5 BlackShot dedi: Bu sıcaklık normal değil. BIOS'tan kontrol etmeyi deneyin tekrardan Genişletmek için tıkla... Nasıl normal değil 9. nesil işlemcife 80-85 de oynayabiliyordum. Artı 0 Eksi
BlackShot dedi: Bu sıcaklık normal değil. BIOS'tan kontrol etmeyi deneyin tekrardan Genişletmek için tıkla... Nasıl normal değil 9. nesil işlemcife 80-85 de oynayabiliyordum.