i5-3340 sistemde GPU değişimi sonrası görüntü yok

CfrResul

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir ekran kartı aldım RX570. Min. 400w desteklediğini söyledi satıcı. Kasaya 4 pin Molex to 6 pin dönüştürücü ile taktım ama hiçbir tepki yok. Yani PSU, işlemci fanı çalışıyor ama ekran kartı fanı dönmüyor, ekranda da görüntü yok. Açılsa en azından BIOS'a girmeyi denerim. BIOS'a reset attım ama bir fark yok. GT630 ile BIOS'u güncelleyecektim ama vazgeçtim çünkü anakart Turbox B75. Forumda baktım, güncelleyenler sorun yaşamışlar. Sürüm 2022. Bu sorun anakart sebebi ile olabilir mi, ne yapmalıyım?

PSU — 400W.
Anakart — Turbox B75 (H61) M.2
Ekran kartı — GT630.
İşlemci — i5-3340

Son düzenleme:
Merhaba. Yeni bir ekran kartı aldım RX570. minimum 400W desteklediğini söyledi satıcı. Kasaya 4 pin Molex to 6 pin dönüştürücü ile taktım ama hiçbir tepki yok. Yani PSU, işlemci fanı çalışıyor ama ekran kartı fanı dönmüyor, ekranda da görüntü yok. Açılsa en azından BIOS'a girmeyi denerim. BIOS'a reset attım ama bir fark yok. GT630 ile BIOS'u güncelleyecektim ama vazgeçtim çünkü anakart Turbox b75. forumda baktım, güncelleyenler sorun yaşamışlar. Sürüm 2022. bu sorun anakart sebebi ile olabilir mi, ne yapmalıyım?

PSU — 400W.
Anakart — Turbox B75 (H61) M.2
Ekran kartı — GT630.
İşlemci — i5-3340

Hocam abimde GT 640 vardı RX 570 8 GB aldı taktı görüntü yok 1 2 gün uğraştı BIOS güncelleyince sorun çözüldü.

Hocam abimde GT 640 vardı RX 570 8 GB aldı taktı görüntü yok 1 2 gün uğraştı BIOS güncelleyince sorun çözüldü.
Doğru zaten bayadır araştırıyorum ekran kartı çalışıyor ise bu sorun genellikle bios'tan kaynaklı oluyor. Ama ben anakartı yeni değiştirdim. Anakart zaten bu, çok bir anlamı yok diyerek bunu aldım ama çok sorun yaşanıyormuş sanırım Turbox anakartları ile. Güncellemesinde m2 ssd'yi görmüyor demişler. Öyle bir durum'a düşmek istemem. Ama başka bir yolu yoksa mecbur deniyicem.

Rehber: Turbox H61C BIOS güncellemesi ve yükleme işlemi

Bu makalede ki sürüme indirdim bios sürümünü ama bir fark yok. Bilgisi olan var mı hangi sürüme güncellemem lazım? Veya sorun ne?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı