ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 455 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 5 Aralık 2014 #1 Evet arkadaşlar darboğaz sorunu veya her hangi bir sorun olur mu ? R9 280x ekran kartı almayı planlıyorum. tam performans alırmıyım ?
Evet arkadaşlar darboğaz sorunu veya her hangi bir sorun olur mu ? R9 280x ekran kartı almayı planlıyorum. tam performans alırmıyım ?
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Aralık 2014 #2 Hayır, Ivy Bridge i5 serisi kullanıyorsunuz. Eski bir işlemci değil, darboğaz yapmaz. Ama bütçenizi belirtin, daha iyi bir kart tavsiye edebilirim.
Hayır, Ivy Bridge i5 serisi kullanıyorsunuz. Eski bir işlemci değil, darboğaz yapmaz. Ama bütçenizi belirtin, daha iyi bir kart tavsiye edebilirim.
ierdogduu Megapat Katılım 1 Ekim 2014 Mesajlar 455 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube 5 Aralık 2014 #3 bütçem 700 tl civarı . ve bir şey daha sormak istiyorum. 500 Watt'lık Zalman güç kaynağım var yeterli olur mu ?
bütçem 700 tl civarı . ve bir şey daha sormak istiyorum. 500 Watt'lık Zalman güç kaynağım var yeterli olur mu ?