Mustea Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #11 kbtymz dedi: Hocam windows'unuz aktifleştirilmiş ise Home SL aktifleştirilmemiş ise Pro öneririm anahtarları ucuz olduğu için. Genişletmek için tıkla... Windowsum aktif zaten pro kullanıyorum şuan. Şimdi arkadaşın dediğini yaptım istediğimi seçebiliyorum Home ile SL arasında ne fark var acaba ?
kbtymz dedi: Hocam windows'unuz aktifleştirilmiş ise Home SL aktifleştirilmemiş ise Pro öneririm anahtarları ucuz olduğu için. Genişletmek için tıkla... Windowsum aktif zaten pro kullanıyorum şuan. Şimdi arkadaşın dediğini yaptım istediğimi seçebiliyorum Home ile SL arasında ne fark var acaba ?
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 25 Eylül 2021 #12 TechBench by WZT (v4.1.1) buradan deneyin belki Home vardır.
Mustea Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #13 MotoCBR dedi: TechBench by WZT (v4.1.1) buradan deneyin belki Home vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam verdiğiniz sitede sadece Windows 10 home China var çince oluyor.
MotoCBR dedi: TechBench by WZT (v4.1.1) buradan deneyin belki Home vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam verdiğiniz sitede sadece Windows 10 home China var çince oluyor.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 25 Eylül 2021 #14 Mustea dedi: Hocam verdiğiniz sitede sadece Windows 10 Home China var Çince oluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece China değil normalde var.
Mustea dedi: Hocam verdiğiniz sitede sadece Windows 10 Home China var Çince oluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece China değil normalde var.
K kbtymz Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 273 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #15 Mustea dedi: Windowsum aktif zaten pro kullanıyorum şuan. Şimdi arkadaşın dediğini yaptım istediğimi seçebiliyorum Home ile SL arasında ne fark var acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam Home'da farklı 2 dil seçebiliyorsunuz ama Home SL'de sadece 1 dil seçebilirsiniz adı üzerinde zaten (Home Single Language)
Mustea dedi: Windowsum aktif zaten pro kullanıyorum şuan. Şimdi arkadaşın dediğini yaptım istediğimi seçebiliyorum Home ile SL arasında ne fark var acaba ? Genişletmek için tıkla... Hocam Home'da farklı 2 dil seçebiliyorsunuz ama Home SL'de sadece 1 dil seçebilirsiniz adı üzerinde zaten (Home Single Language)