i5 3450 Sisteme GPU önerisi

Bütçe
5k
Yani kardeşim o kadar yazı yazdık onları oku ondan sonra cevap ver 1050 Ti olur tabii olurda mantıksız olur.

Neden mantıksız olur onu anlamadım bu arada işlemci de değiştirebilirim ekran kartı işlemci 8 9K kadar çıkabilirim.

Neden mantıksız olur onu anlamadım bu arada işlemci de değiştirebilirim ekran kartı işlemci 8 9K kadar çıkabilirim.

Daha iyisi alabilecek durumdasın çünkü. Bütçen o kadar çıkıyorsa A520 anakart Ryzen 5 5600 işlemci ve RX 6600 alabilirsin elindekileri de satarak.

Daha iyisi alabilecek durumdasın çünkü. Bütçen o kadar çıkıyorsa A520 anakart Ryzen 5 5600 işlemci ve RX 6600 alabilirsin elindekileri de satarak.

NVIDIA ekran kartı önerebilir misin RX 6600 yerine.

Hocam daha iyisini alabilecek durumda olduğumu biliyorum sadece FPS oyunları için alıyorum mesela Valorant'ta 150 200 arasi FPS alsam yeterli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka Valorant oyun mu? Benim şu an elimdeki laptop bile 100FPS civarı veriyor. R5 5600 rahatça 150 200 FPS alır

NVIDIA ekran kartı önerebilir misin RX 6600 yerine.

Hocam daha iyisini alabilecek durumda olduğumu biliyorum sadece FPS oyunları için alıyorum mesela Valorant'ta 150 200 arasi FPS alsam yeterli benim için.
RTX 2060 Süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…