Konuya geçmeden hemen önce söylemek istediğim bazı şeyler var konu başlığı birazcık alakasız çünkü fakat bu benimle alakalı değil. Bu konu başlığına PSU ekleyip bana ceza atan bir forum görevlisi var ve bu ikinci haksız ceza oluyor. Artık sabrımı zorluyor bu durum. Bana 24 saatlik ceza atan görevli arkadaşı buraya alabilir miyiz? Benim sorunum işlemci sıcaklığı ile ilgili arkadaşım. PSU sıcaklığını ek bilgi olarak yazdım sadece. Benim derdim PSU sıcaklığı değil. Sen gitmişsin başlığa güç kaynağının adını eklemişsin, "boşta" diye ekleme yapmışsın, alakasız başlık diye de 24 saat engellemişsin beni. Arkadaşım, yük altındaki sıcaklığı ölçmedim ben ve boşta ısınıyorsa zaten yükte de fırlayacak bunun sıcaklığı. Bu yüzden özellikle "boşta" diye not düşmedim. Sen resmen beni forumdan uzaklaştırmak için sebep oluşturmaya çalıştırıyorsun burada. Kafan mı güzel senin?
@Recep Baltaş ve @Ali Güngör isimli forum yöneticilerine sesleniyorum. Nereye şikayet edeceğim ben bu forum görevlisi arkadaşı? Yardımcı olan olursa sevinirim.
Şimdi konuya devam edebiliriz. İşlemcimin boştaki sıcaklığı 51 derece yani BIOS ekranında CPU yazısının karşısında 51, MB yazısının karşısında ise 41 yazıyor. MB ne bilmiyorum. Sanırım boşta 51 derecede çalışıyor. Bu sıcaklık bu işlemci için normal midir? Kasamın içinde stok işlemci soğutucu + bir tane ufak fan var arka tarafta. Kasa dar bir alanda duruyor yanları kapalı şekilde bununla alakalı olabilir mi ısınma? Elimi kasaya değdirdiğimde PSU'daki sıcaklığı hissedebiliyorum çok rahat. Ilık değil sıcak yani. Normal midir? Yardımcı olursanız sevinirim.