i5-3450 ve GTX 1050 Ti darboğaz yapar mı?

Heulse

Megapat
Daha fazla  
i5-3450 işlemciye GTX 1050 Ti almak istiyoruz. Durum ne olur sizce?

Yapar kardeşim. İşte teknoloji sayfasının gücü. Adamlar zar atar gibi cevap vermişler. O işlemci PUBG, FORTNİTE, Battlefield1 ve V, APEX gibi oyunlarda hatta bunları geç online olmayan bazı oyunlarda bile darboğaz yapıyor. Ha alacağın deneyim çok mu kötü olur peki? Hayır keyif verir.
Yanlış bir tercih mi yine değil. Fakat soru darboğaz olur mu ise evet darboğaz olur. Bana cevap vermeden önce muhalif olacak arkadaşlar internetten araştırabilir.

O işlemci ile o ekran kartı darboğaz yapmaz ama daha iyi bir ekran kartına geçemezsin. O işlemcinin kaldırabileceği en iyi ekran kartı desek yeridir.
@Fingolfin bahsedilen donanıma sahip olmadım ama kullanma şansım oldu. Darboğaz yapmıyor. Düzgün ayar belirlememişsindir. Çift kanal bellek kullanmamış olabilirsin. Başka bir şeydir. Belki biraz yapıyor ama ona darboğaz denmez.

Bizimle paylaşır mısın peki? Her konuya İnternet'ten araştırabilirsiniz diyorsun. Paylaş hem arkadaş hem biz öğrenelim.

Bizimle paylaşır mısın peki? Her konuya İnternet'ten araştırabilirsiniz diyorsun. Paylaş hem arkadaş hem biz öğrenelim.
Dostum yapar demişim zaten bak dikkatini çekiyorum. Daha farklı bir şeyler yazdım düzelttim sonra. Araştır. Ben öyle yaparak öğrendim bir zararını da görmedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…