i5 3450 ve R7 250 Sistemin PUBG Performansı

akındemir14

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistemime R7 250 ekran kartı takviyesi yapacağım. PUBG rahat oynayabilir miyim? Sustemim:

Anakart: Pegatron İPXSB-H61
İslemci: i5 3450
RAM 6GB
Ekran kartı: R7 250

Son düzenleyen: Moderatör:
Fikir verir. Bence rezalet böyle oyun oynanmaz. Ama 720P her şey very low ayarlarda çöl haritasında ve şehirlere girmeden 30 - 45 FPS oynayıp süper zevk aldıklarını iddaa eden insanlar da var. Bilemiyorum yani. Bence oyun oynamak zevk işidir.

Senin işlemcin 3. nesil i5. Testte kullanılan işlemci 4. nesil i5. Testi yapan kişi 8 GB RAM ile yaptığını söylüyor. Senin 6 GB RAM'ın var. PUBG için minimum 8 GB RAM isteniyor. Tüm bunları ve performanslarını düşünürsek senin için PUBG oynamak çok zor. En fazla sürünürsün oyunda. Ama bundan bile zevk alan adamlar var. Ben 4 GB RAM ile PUBG girdim diyen adamlar da yine bunlardan yani bilemiyorum. Bana göre oynanmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Fikir verir. Bence rezalet böyle oyun oynanmaz. Ama 720P her şey very low ayarlarda çöl haritasında ve şehirlere girmeden 30 - 45 FPS oynayıp süper zevk aldıklarını iddaa eden insanlar da var. Bilemiyorum yani. Bence oyun oynamak zevk işidir.

Senin işlemcin 3. nesil i5. Testte kullanılan işlemci 4. nesil i5. Testi yapan kişi 8 GB RAM ile yaptığını söylüyor. Senin 6 GB RAM'ın var. PUBG için minimum 8 GB RAM isteniyor. Tüm bunları ve performanslarını düşünürsek senin için PUBG oynamak çok zor. En fazla sürünürsün oyunda. Ama bundan bile zevk alan adamlar var. Ben 4 GB RAM ile PUBG girdim diyen adamlar da yine bunlardan yani bilemiyorum. Bana göre oynanmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yani Ben Gtx 1050Ti Alsam Bile oynayamam Benim bildiğim PUBG minumum 6GB istiyor diye biliyorum.

Pubg'nin sistem gereksinimleri eğer değişmediyse minimum 6 GB RAM önerilen 8 GB. 8 GB minimumun bir tık üstünde yani. Önerilen diyorlar ama bence en az bir 12 lazım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı