i5 3450S sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

ThTahaR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar işl.

Intel i5 3450S ama Intel HD Graphics yazmıyor. Sadece Intel HD Graphics yazıyor. Bunlarla Valorant'ta kaç FPS alırım?

Düşük ayarlarda bile oynayacağıni sanmıyorum o islemcide HD 2500 var diye biliyorum GPU olarak çok zayıf kalıyor.

Ama GTX 570 Zotac AMP Edition ile 150 200 FPS alıyordum arttırmamın bir şansı yok mu?

Ama GTX 570 Zotac AMP Edition ile 150 200 FPS alıyordum arttırmamın bir şansı yok mu?

Hocam o ekran kartını takarsanız alırsınız islemciden gelen bir ekran kartı şu an driverleriniz kurulu ise eğer ve yeterince güçlü değil 30 FPS belki oynatabilir düşük ayarlarda diye düşünüyorum ama sanmam yani internet sitesinde en az HD4000 istiyor sistem gereksinimi olarak 30 FPS için bile.

GTX 570 o ekran kartından 9-10 kat daha iyi, üstelik işlemci kullanımı artacağı için FPS inanılmaz düşer, 20-30 FPS alırsınız ama takıla takıla, ama masaüstü kullanıyorsanız GTX 550 falan alırsınız o şekilde Ultra ayarda bile oynarsınız. Laptop kullanıyorsanız laptopu satıp ekran kartı olan bir laptop almanız gerek. O sistem ile anca böyle oyunları oynarsınız:

internette 50 fps falan alıyordu

peki ekran kartını yaptırırsam değermi veya kaç tl tutar yaptırırsam

İnternette 50 FPS falan alıyordu.

Peki ekran kartını yaptırırsam değer mi veya kaç TL tutar yaptırırsam.

Valorant oynamiyorum sistem gereksinimlerine bakarak konuştum ne kadar tutar tamir bilmiyorum değer mi sorusuna gelirsek randıman vereceği kesin değil isitip verirlerse kartı 1 hafta sonra elinde kalabilir reballing işlemi yapılması gerekiyor gerçi ne sorunu da var bilmiyorum ama tahminim chip arizasi yönünde o para verilir mi verilmez mi sizin kararınız 2. elde ucuz bir kart alıp oynamaya devam edebilirsiniz GT 430 gibi ucuz kartlar bile oynatiyor düşük orta ayarda kasmadan.

Arıza ekranda çizgiler çıkıyor

Peki ekran kartını yaptırırsam değer mi veya kaç TL tutar yaptırırsam.

Masaüstü kullanıyorsanız ikinci el bir ekran kartı alın geçin, kalitesine göre değişir, ama o işlemci ile oyunu en yüksek ayarlarda çalıştırmanız lazım(neden diye sormayın 10 paragraf yazarım, sadece Ultra ayarda açmanız lazım işte)
400-800 arası 2. el ekran kartı almanız gerek, sarı siteden birini seçip internetten performansına bakın, iyi performans veriyorsa alın.

tamam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…