i5 3470 alınır mı?

Kaan_klft

Hectopat
Merhabalar herkese;
Öncelikle benim anakartımın RAM soketi bozuldu yeni anakart almak istiyorum fakat benim işlemcim i5 670 3.46GHz bu işlemciden memnun değilim bir de çok eski zamanında bilgisayar hakkında bilgim olmadığı için Turbox'un i5'li kasasını görünce almıştım şu an pişmanım. Neyse bende 4 GB RAM vardı bir tane daha uyumlu 4 GB RAM aldım. İkisini takınca açılmıyor. Bende işlemcimi ve anakartımı satmaya ve yeni anakart ve işlemci almaya karar verdim.

İstediğim İşlemci: i5 3570 3.20GHz işlemci.
Anakart ne alacağımı bilmiyorum.

Sistemim şu şekilde;
Anakart: H55.
İşlemci: i5 670 3.46GHz.
RAM: 4 GB | 4 GB daha aldım fakat kullanamıyorum.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2 GB.

Fiyat olarak makbul çok yüksek olmasın ikinci el almayı planlıyorum çünkü eski kasayı diriltmek yenisini almaktan daha pahalı oluyor.
i5 3570 3.20GHz işlemci kötü diyorsanız bana kendi fikirleriniz sunmanızı istiyorum.
İyi günler.

Ekran kartı değişcekmi?i5 3570 1060 darboğaz yapmaz sanırım.

Şu anki sisteminize işlemci ve RAM güncellemesi yaparsanız biraz daha götürür.

Galiba beni tam anlamadınız. RAM soketi bozuk anakart almak zorundayım yoksa 4 GB RAM boşa gider.
@Graiden yapar.

@Silinen üye bütçe tam ne kadar?

Anakart ve işlemcimi satıp ekstra para ekleyip 750 TL'ye bir şey almaya çalışıyorum.
Bence Xeon X3440 filan alın fazla masrafa girmeyin.
Yani bir kere alıp yeni sistem topliyacağım zaten para kazanmıyorum şuan 4 sene götürsün yeter.
Ekran kartı değişcekmi?i5 3570 1060 darboğaz yapmaz sanırım.
Daha alalı 1 yıl olmadı ekran kartı değişmeyecek.

i5 3570 de alınmaz artık. İlla 4 thread işlemci alınacaksa R3 1200 almaya bakın. En azından ileride güncelleme şansınız olur.

i5 3570 de alınmaz artık. İlla 4 thread işlemci alınacaksa R3 1200 almaya bakın. En azından ileride güncelleme şansınız olur.
Benim sistem yukarda eğer ona uygun olan anakart ekran kartıma da uyuyorsa problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…