Rap Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 37 6 Şubat 2024 #11 aseiuzmein dedi: Hocam elimde i5 4.nesil bir bilgisayar var ve bırakın GTA 5'i GTA vc yi bile zor açıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer özellikleriniz yok galiba, sadece işlemci ile oynuyorsunuz.
aseiuzmein dedi: Hocam elimde i5 4.nesil bir bilgisayar var ve bırakın GTA 5'i GTA vc yi bile zor açıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer özellikleriniz yok galiba, sadece işlemci ile oynuyorsunuz.
Atillacan0 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #12 aseiuzmein dedi: Hocam elimde i5 4.nesil bir bilgisayar var ve bırakın GTA 5'i GTA vc yi bile zor açıyor. Genişletmek için tıkla... Laptopsa normal.
aseiuzmein dedi: Hocam elimde i5 4.nesil bir bilgisayar var ve bırakın GTA 5'i GTA vc yi bile zor açıyor. Genişletmek için tıkla... Laptopsa normal.
C csrmurat21 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #13 aseiuzmein dedi: Hocam ikisini de açmaz gibime geliyor özellikle o işlemciyle. Genişletmek için tıkla... Niye açmıyormuş? İkisini de oynatır. GTA 5 30-45 arası oynarsınız. Valorant'ı da gayet akıcı oynarsınız bu arkadaşa bakmayın. @okan5
aseiuzmein dedi: Hocam ikisini de açmaz gibime geliyor özellikle o işlemciyle. Genişletmek için tıkla... Niye açmıyormuş? İkisini de oynatır. GTA 5 30-45 arası oynarsınız. Valorant'ı da gayet akıcı oynarsınız bu arkadaşa bakmayın. @okan5
aseiuzmein Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 541 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #14 Particle Cannon dedi: Şu anda i5 3570 ve RX 580 kart ile Online mod high ayarlarda 70 FPS alıyorum ilginç. Genişletmek için tıkla... Hocam bundan yaklaşık bir buçuk sene önce Valorant'ın sadece lobisinde kalabiliyordum oyuna girince atıyordu tabii bu laptopta böyle desktopta farklı olabilir. Rap dedi: Diğer özellikleriniz yok galiba, sadece işlemci ile oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazın kaç senelik olduğu hakkında fikir versin diye söyledim onun dışında 6 GB RAM ve GX630(?) ekran kartı var.
Particle Cannon dedi: Şu anda i5 3570 ve RX 580 kart ile Online mod high ayarlarda 70 FPS alıyorum ilginç. Genişletmek için tıkla... Hocam bundan yaklaşık bir buçuk sene önce Valorant'ın sadece lobisinde kalabiliyordum oyuna girince atıyordu tabii bu laptopta böyle desktopta farklı olabilir. Rap dedi: Diğer özellikleriniz yok galiba, sadece işlemci ile oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazın kaç senelik olduğu hakkında fikir versin diye söyledim onun dışında 6 GB RAM ve GX630(?) ekran kartı var.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #15 Hocam alacağınız hazır sistem mi? Ortalama low 40-50 civarı oynatır..
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.612 Çözümler 23 6 Şubat 2024 #16 ulaselessar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda neredeyse aynı bir sistem var. Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RAM farkı var bir de işlemci bir tık daha iyi. Intel Core i5-3570 @ 3.40GHz vs Intel Core i5-3470 @ 3.20GHz [cpubenchmark.net] by PassMark Software
ulaselessar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda neredeyse aynı bir sistem var. Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... RAM farkı var bir de işlemci bir tık daha iyi. Intel Core i5-3570 @ 3.40GHz vs Intel Core i5-3470 @ 3.20GHz [cpubenchmark.net] by PassMark Software