i5 3470 GT 1030 sistem oyunlarda kaç FPS verir?

LlautaroMartinez

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 RX 5700XT 16GB DDR4
Merhabalar ben Intel Core i5-3470 işlemci ve GT 1030 ekran kartlı bir sistem istiyorum ekran kartı ve işlemciyi bu olarak seçtim geri kalan; PSU, anakart, kasa, RAM vs arıyorum. Bütçem 2700 TL maximum 3000 TL'ye çıkabilir. Bu sisteme özel donanım fikirlerinizi bekliyorum. Ek soru olarak bu sistemde GTA V'de minimum ayarda Max kaç FPS alırım? Günümüz şartlarında alabileceğim maximum sistem bu fikirlerinizi bekliyorum iyi günler.

Not: İnternet'te GT 1030 ekran kartını 1000 TL'ye, i5-3470 işlemciyi 500 TL'ye buldum.

Edit: İşlemci darboğaz yapar mı?

Edit 2: OBS, After Effects, Premiere Pro için yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ekran kartı ve işlemciye sahibim, GTA 5'te High-Very High ayarlarda FPS 40'ın altına inmiyor.

Darboğaz olmaz.

OBS ile kayıt alırken performans kaybı yaşamadım.

Yaklaşık 3000 tutuyor kasa kısmından kıstım onu değiştirebilirsin. Şahsen bu özelliklerdeki PC'yi kendim kullanıyorum GTA 5 1080p düşük ayarlarda 50 - 60 FPS alıyorum.
APU'ya karşı bir "Ön Yargım" var Performans konusunda GT 1030'u aratmaz ise sıkıntı yok

APU'ya karşı bir "Ön Yargım" var Performans konusunda GT 1030'u aratmaz ise sıkıntı yok

GT 1030 ile denk.

GT 1030'lu bir sistem Vega 8'den daha iyi FPS verir ama ileriye dönük olma açısından APU almanız daha mantıklı olur.

2500- 2600 tutuyor kasa kısmından kıstım onu değiştirebilirsin. Şahsen bu özelliklerdeki PC'yi kendim kullanıyorum GTA 5 1080p düşük ayarlarda 50 - 60 FPS alıyorum.
Windows'u RAM'e mi kuracağız hocam, PSU da iyiymiş. GT 1030, Vega 8'den daha iyi bu arada. Ama APU almakta daha mantıklı bence de.

Yaklaşık 3000 tutuyor kasa kısmından kıstım onu değiştirebilirsin. Şahsen bu özelliklerdeki PC'yi kendim kullanıyorum GTA 5 1080p düşük ayarlarda 50 - 60 FPS alıyorum.

GT 1030 ile denk.
2780 tl ediyoru çok teşekkür ederim
Aynı ekran kartı ve işlemciye sahibim, GTA 5'te orta-yüksek ayarlarda FPS 40'ın altına inmiyor (High-Very High ayarlar).

Darboğaz olmaz.

OBS ile kayıt alırken performans kaybı yaşamadım.
Teşekkür ederim

GT 1030'lu bir sistem Vega 8'den daha iyi FPS verir ama ileriye dönük olma açısından APU almanız daha mantıklı olur.

Windows'u RAM'e mi kuracağız hocam, PSU da iyiymiş. GT 1030, Vega 8'den daha iyi bu arada. Ama APU almakta daha mantıklı bence de.
Windows u eklemiş olduğum ssd ye kuracak bakarsanız görürsünüz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı