i5 3470 - GT 730 ile ETS 2 oynanır mı?

gtacigradiksW

Femtopat
Daha fazla  
Sorum bu. 16 GB DDR3 RAM var 1080p Low veya mediumda akıcı oynayabilir miyim?

720M mi 740M mi laptop işlemcisi ile yıllarca oynamıştım. Ama oynamak denmezdi herhalde.

En düşükte bölgeye göre en kötü 30 FPS alırsınız. Açık yerde otobanda falan bazen yüksek FPS'lere çıkıyor. Belki overlock ile 3-5 FPS daha da artar.
Benzer ekran kartlı laptopta (920m) en düşük grafik ve ölçeklemeyi 90 ya da 100 civarı yapıyordum. En kötü 30 FPS oynuyordum.
TruckersMP düşünüyorsanız en kalabalık bölgelerde daha giremeden çöküyor oyun ama denersiniz.

peki önereceğiniz oyun nedir direksiyon destekli akıcı oynayacağım

Sorum bu. 16 GB DDR3 RAM var 1080p Low veya mediumda akıcı oynayabilir miyim?
1080P ve en düşükte 30FPS göremiyor, hatta 720P'de anca görüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ETS 2 çok fazla grafik güncellemesi aldı. DX9 ile çıkan oyun, DX12'e kadar gitti. Eski sürümleri deneyebilirsiniz ama güncel Steam sürümü için GT 730'dan fazlası lazım.

Bu grafiklerde MC 1.2'ye benziyor be hocam yani ben oyunu bu şekilde oynarken oyun ne kadar zevkli olsa da bu grafiklerle.

Bu grafiklerde MC 1.2'ye benziyor be hocam yani ben oyunu bu şekilde oynarken oyun ne kadar zevkli olsa da bu grafiklerle.
Bir kere grafik görünce insan geriye dönmeside zor oluyor ama yalan değil, bende bu grafiklerde 30FPS alabildiğim halde oynamadım. Zaten sarmıyor beni.

f1 2012 zevkli ama daha fazla oyın lazım city car drivingde fren algılamadı lfs de ayarları yapamadım falan
Oyun için üretilen ve güncel bir kart değil, şu aşamada şunu bunu keyifle oynarsın dememiz yalan söylemek olur hocam <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…