i5-3470 GT730 CS2 oynatır mı?

Bence güzel sistem oldukça ucuz. Ama fazla performans beklemeyin tabii.
Kanka bu oyun oynatmaz sesli özelliği ile ocak yaparsın bunu bir andan tost yapar bir yandan da Oyun oynarsın. Aslında sana katılıyorum çok kullanışlı .d

Kanka bu oyun oynatmaz sesli özelliği ile ocak yaparsın bunu bir andan tost yapar bir yandan da Oyun oynarsın. Aslında sana katılıyorum çok kullanışlı .d
Türkiye de yaşıyorsun değil mi ? yaşıyorsan 6 bin tl nin değerini bir araştır. Bu sistemi fiyatına göre değerlendireceksin. Sıfır sistem.

Türkiye de yaşıyorsun değil mi? Yaşıyorsan 6 bin TL'nin değerini bir araştır. Bu sistemi fiyatına göre değerlendireceksin. Sıfır sistem.

Linkteki kasanın içindeki parçaların hepsi 2. el zaten PSU'su da bomba gibidir biraz pazarlık ile 2. elden daha iyi bir kasa toplarsın

Türkiye de yaşıyorsun değil mi ? yaşıyorsan 6 bin tl nin değerini bir araştır. Bu sistemi fiyatına göre değerlendireceksin. Sıfır sistem.
Hocam parayı biraz daha biriktirir kendim toplarım bilgisayarı buna vereceğime. Bu devirde hiç bir şey oynatmaz. Hem ben şaka yapıyorum. Alana yapacak bir şeyim yok.

Türkiye de yaşıyorsun değil mi? Yaşıyorsan 6 bin TL'nin değerini bir araştır. Bu sistemi fiyatına göre değerlendireceksin. Sıfır sistem.

Bu tip sistemlerin çoğu bileşeni internet kafe çıkması oluyor. Hatta bazılarının içine laptop anakartını gömüp satıyorlar. Sistemdeki hiçbir parçasının sıfır olma garantisi yok. Ayrıca bu devirde sıfır 3. nesil i5 işlemciyi nasıl bulmayı planlıyorsunuz? Türkiye'de yaşıyorsanız bu tip dolandırıcılık faaliyetlerinden haberinizin olması gerek.

PSU'su da bomba gibidir
PSU nun bomba gibi olmasına katılıyorum. 2019 da vatandan 0 sistem aldım sistemde Xigmatek PSU vardı. 2. günde PSU patladı sistem garantiye gitti. Garantiden gelen PSU da 2023 yılına kadar dayandı sonra aşırı ısınmadan kendini kapatmaya başladı o da o şekilde gitti. Bu bahsettiğim PSU 80 Plus sertifikalı bir PSU idi. Bu sistemde kim bilir ne takılıdır.

bir andan tost yapar bir yandan da Oyun oynarsın
Laptop olsa tost makinesi olma konusunda daha başarılı olurdu muhtemelen . Bundan iyi ocak veya mangal olur.

Son düzenleme:
Yani en iyisi Laptop ocağı da bu da iyidir.

İfadeler: Bay

Dostum sana tavsiyem şu eğer bütçen kısıtlıysa bu kasayı alma paranı çöpe atarsın biraz daha para biriktir gerçekten verdiğin paranın hakkını alacağın bir sistem al yoksa bu bütçelerde alacağın herhangi bir sistem seni üzecektir

Yok Kardeşim bütçem 10-12K Arası sizce bu paraya CS2 rahat oynatacak sistem toplanabilir mi?

Yok Kardeşim bütçem 10-12K Arası sizce bu paraya CS2 rahat oynatacak sistem toplanabilir mi?
Hocam oynatan bir sistem toplarım sana ama... bütün parçaları kendin takmak zorundasın. İstersen atayım. Ama 3-4 K koyarsan tabii. Paranı çöpe verme kardeşim o fiyata harika sistem toplarsın benden söylemesi. Oynatır oyunları.

Son düzenleme:
Bu paraya rahat toplarsınız. Birkaç sistem toplama videosu izleyerek rahatlıkla kendiniz toplayabilirsiniz. Ben kendi sistemimi vatana toplattım. Adamların toplamasını beğenmediğimden söküp kendim tekrar toplamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…