okan5 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #21 517298 dedi: Niye çıkarsın canım? Bu anakart en fazla bu kadar pahalı olur. Genişletmek için tıkla... İş görür yani değil mi Valorant falan kaç FPS verir.
517298 dedi: Niye çıkarsın canım? Bu anakart en fazla bu kadar pahalı olur. Genişletmek için tıkla... İş görür yani değil mi Valorant falan kaç FPS verir.
babaproyak Attopat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #22 anlbaby3 dedi: Gayet uyumlu bazı oyunları orta ve yüksek kalitede Genişletmek için tıkla... Anıl bey beni tanırsınız belki okuldan sence tekrarlanacak yanmış işlemci ne kadar sağlıklı.
anlbaby3 dedi: Gayet uyumlu bazı oyunları orta ve yüksek kalitede Genişletmek için tıkla... Anıl bey beni tanırsınız belki okuldan sence tekrarlanacak yanmış işlemci ne kadar sağlıklı.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 5 Mart 2024 #23 okan5 dedi: İş görür yani değil mi Valorant falan kaç FPS verir. Genişletmek için tıkla... İş görür. FPS'in anakart ile alakası yok.
okan5 dedi: İş görür yani değil mi Valorant falan kaç FPS verir. Genişletmek için tıkla... İş görür. FPS'in anakart ile alakası yok.
okan5 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #24 517298 dedi: İş görür. FPS'in anakart ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hee tamam. babaproyak dedi: Anıl bey beni tanırsınız belki okuldan sence tekrarlanacak yanmış işlemci ne kadar sağlıklı. Genişletmek için tıkla... İşlemci yanmadı?
517298 dedi: İş görür. FPS'in anakart ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hee tamam. babaproyak dedi: Anıl bey beni tanırsınız belki okuldan sence tekrarlanacak yanmış işlemci ne kadar sağlıklı. Genişletmek için tıkla... İşlemci yanmadı?
babaproyak Attopat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #25 okan5 dedi: Hee tamam. İşlemci yanmadı? Genişletmek için tıkla... Hocam uyar lakin GTA 5 gibi oyunlarda sorun yaşatabilir cünkü ekran performansı olduğu için.
okan5 dedi: Hee tamam. İşlemci yanmadı? Genişletmek için tıkla... Hocam uyar lakin GTA 5 gibi oyunlarda sorun yaşatabilir cünkü ekran performansı olduğu için.
okan5 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #26 babaproyak dedi: Hocam uyar lakin GTA 5 gibi oyunlarda sorun yaşatabilir cünkü ekran performansı olduğu için. Genişletmek için tıkla... 60 FPS falan verse yeter ya GTA çok oynayacagımi zannetmiyorum zaten.
babaproyak dedi: Hocam uyar lakin GTA 5 gibi oyunlarda sorun yaşatabilir cünkü ekran performansı olduğu için. Genişletmek için tıkla... 60 FPS falan verse yeter ya GTA çok oynayacagımi zannetmiyorum zaten.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 5 Mart 2024 #27 babaproyak dedi: Hocam uyar lakin GTA 5 gibi oyunlarda sorun yaşatabilir cünkü ekran performansı olduğu için. Genişletmek için tıkla... Yaşatmaz. GTA 5 kaldırabilecek bir sistem.
babaproyak dedi: Hocam uyar lakin GTA 5 gibi oyunlarda sorun yaşatabilir cünkü ekran performansı olduğu için. Genişletmek için tıkla... Yaşatmaz. GTA 5 kaldırabilecek bir sistem.
babaproyak Attopat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #28 517298 dedi: Yaşatmaz. GTA 5 kaldırabilecek bir sistem. Genişletmek için tıkla... Yaşatır ekran kartı birazcıkta olsa düşük dediğim oyun ekran oyunudur.
517298 dedi: Yaşatmaz. GTA 5 kaldırabilecek bir sistem. Genişletmek için tıkla... Yaşatır ekran kartı birazcıkta olsa düşük dediğim oyun ekran oyunudur.
okan5 Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #29 517298 dedi: Yaşatmaz. GTA 5 kaldırabilecek bir sistem. Genişletmek için tıkla... Kral sana bu bilgiler nereden geliyor ya herkese bir cevap var vallahi hdhsshhd. babaproyak dedi: Yaşatır ekran kartı birazcıkta olsa düşük dediğim oyun ekran oyunudur. Genişletmek için tıkla... Yoo her oyunda öyle değil Valorant işlemci oyunu.
517298 dedi: Yaşatmaz. GTA 5 kaldırabilecek bir sistem. Genişletmek için tıkla... Kral sana bu bilgiler nereden geliyor ya herkese bir cevap var vallahi hdhsshhd. babaproyak dedi: Yaşatır ekran kartı birazcıkta olsa düşük dediğim oyun ekran oyunudur. Genişletmek için tıkla... Yoo her oyunda öyle değil Valorant işlemci oyunu.
babaproyak Attopat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #30 okan5 dedi: Kral sana bu bilgiler nereden geliyor ya herkese bir cevap var vallahi hdhsshhd. Yoo her oyunda öyle değil Valorant işlemci oyunu. Genişletmek için tıkla... Valorant zaten işlemci oyunu benim deiğim ayrı.
okan5 dedi: Kral sana bu bilgiler nereden geliyor ya herkese bir cevap var vallahi hdhsshhd. Yoo her oyunda öyle değil Valorant işlemci oyunu. Genişletmek için tıkla... Valorant zaten işlemci oyunu benim deiğim ayrı.