Anakart zaten bende vardi boşuna masraf olmasin diye almadim GTX760 ekran karti alacağim diğerleri darboğaz yapabilir bide o diğerleri anakarta uymulu olmaz ben o anakarta i5 4570 takacaktim ama i3 serisi tek uyumlu oluyor ben tam bilmiyorum topam hepsi 3.000 TL yapiyor
GTX760
i5 3470
256GB SSD +500GB HDD
8GB RAM
bunlarla beraber 3000TL yapiyor bu anakarta daha iyi parça oneriniz varsa cok iyu olur oyunlari duşuk grafikte oynuyacagim ortalama 60 FPS Alir diye biliyorum siz daha bilirsiniz yazarsaniz cok mutlu olurum
Ram 16 gb iyi hoş da markasi belli değil bozuk cikabilir patlayabilir işlemci yukarda var zaten Bilgisayari açmaz cok ama cok kötu 12 cekirdekli bir işlemci 18 20 yillik anakart zaten belli oluyor alma bence 2.000 tl ne yazik iptal et siparişi pişman olursun
Ram 16 gb iyi hoş da markasi belli değil bozuk cikabilir patlayabilir işlemci yukarda var zaten Bilgisayari açmaz cok ama cok kötu 12 cekirdekli bir işlemci 18 20 yillik anakart zaten belli oluyor alma bence 2.000 tl ne yazik iptal et siparişi pişman olursun
Hayir 2014 yilindan kalma bir markasi intel olan bir islemci. Anakartin markasi da Machinist. anakart 18 yillik falan degil. hatta 1 yillik bile degil. Ki anakart en fazla 2014 yilindan kalma olabilir. cunku lga 2011 o zamanlarda cikti. Ayni sistemlerin bir benzerini kullaniyorum. Gayet memnunum. Hele attigin islemci de gayet iyi. testlerine bakarsan anlarsin. Urun calismazsa da aliexpress`e dispute acip urunu geri gondermeden parani geri alabilirsin.
Ben Esonic H61 Anakartina Göre Parça arıyotum Simdi en dusuk anakart 1.000TL masraf olmasin diye h61 kullaniyorum bu anakarta gore F/P Parçalar varsa yazarsaniz sevinirim Fiyat 3.000TL
Kasa
Monitor
Ram
Power suply
Dahil değil
Ben Esonic H61 anakartina göre parça arıyotum simdi en dusuk anakart 1.000TL masraf olmasin diye H61 kullanıyorum bu anakarta gore F/P parçalar varsa yazarsaniz sevinirim fiyat 3.000TL
Kasa
Monitor
RAM
Power suply
Dahil değil