i5 3470 - GTX 760 sistem nasıl?

3kya güzel denilebilecek birşey yok .

Yani benim bütcem 3000TL anakartim Esonic H61 bende olduğu icin ona gore parca ariyorum Duşuk grafikte 50 60 FPS Bazi oyunlarda 40 50 oynatsin yeter

Suan kullandigim laptop islemcisinden 2.5 kat daha guclu bir islemci. hem islemcisini i7 3770 ile degistirebilir.
i5 3470 bence i7 3770 den daha iyi

Yani benim bütcem 3000TL anakartim Esonic H61 bende olduğu icin ona gore parca ariyorum Duşuk grafikte 50 60 FPS Bazi oyunlarda 40 50 oynatsin yeter

i5 3470 bence i7 3770 den daha iyi
agam 3000 liraya daha iyi bir sistem toplarsin.

Bunu alabilirsin mesela. 2000 liraya anakart+islemci+16 gb ram gonderiyor.(ben siparis verdim)

Bunlarin markasi belii bile degil bozukda cikabilir cabuk da bozulur aliexpresten bence birşey alinmaz

Ram 16 gb iyi hoş da markasi belli değil bozuk cikabilir patlayabilir işlemci yukarda var zaten Bilgisayari açmaz cok ama cok kötu 12 cekirdekli bir işlemci 18 20 yillik anakart zaten belli oluyor alma bence 2.000 tl ne yazik iptal et siparişi pişman olursun

Son düzenleme:
Hayir 2014 yilindan kalma bir markasi intel olan bir islemci. Anakartin markasi da Machinist. anakart 18 yillik falan degil. hatta 1 yillik bile degil. Ki anakart en fazla 2014 yilindan kalma olabilir. cunku lga 2011 o zamanlarda cikti. Ayni sistemlerin bir benzerini kullaniyorum. Gayet memnunum. Hele attigin islemci de gayet iyi. testlerine bakarsan anlarsin. Urun calismazsa da aliexpress`e dispute acip urunu geri gondermeden parani geri alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Esonic H61 Anakartina Göre Parça arıyotum Simdi en dusuk anakart 1.000TL masraf olmasin diye h61 kullaniyorum bu anakarta gore F/P Parçalar varsa yazarsaniz sevinirim Fiyat 3.000TL
Kasa
Monitor
Ram
Power suply
Dahil değil

Ben Esonic H61 anakartina göre parça arıyotum simdi en dusuk anakart 1.000TL masraf olmasin diye H61 kullanıyorum bu anakarta gore F/P parçalar varsa yazarsaniz sevinirim fiyat 3.000TL
Kasa
Monitor
RAM
Power suply
Dahil değil

RX 570 al. 1200 liraya falan bulabilirsin.

Power marka nedir işlemci ekran kartı için gayet ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…