i5 3470 GTX970 sistem performansı

Emrecan durmuş

Hectopat
Daha fazla  
GTX 970 ve i5 3470 sistem toplamayı düşünüyorum. Günümüz oyunlarında nasıl olur? Beni kaç sene götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı çok iyi bir ekran kartı. İşlemci ile güzel olacağını düşünüyorum. Sene olarak ne kadar temiz ve güzel parçalar kullandığına bağlı.

Ekran kartı çok iyi bir ekran kartı. İşlemci ile güzel olacağını düşünüyorum. Sene olarak ne kadar temiz ve güzel parçalar kullandığına bağlı.
İşlemci yönünden sıkıntı olmaz mı sence en çok kaç yıllık olmalı bir de ikisini ikinci el alıcam ikinci el alinir mı

İşlemci yönünden sıkıntı olmaz mı sence en çok kaç yıllık olmalı bir de ikisini ikinci el alıcam ikinci el alinir mı
GTX 970'i şuanda sıfır bulman çok zor. İşlemci'yi test ederek almalısın. 1 yıllık ideal bence.
Bu arada PUBG - GTA 5 gibi oyunları çok güzel oynatır GTX 970.

GTX 970'i şuanda sıfır bulman çok zor. İşlemci'yi test ederek almalısın. 1 yıllık ideal bence.
İslemciden şüpheleniyorum darboğaz yapar diye 300 liraya buldum bi tane
İkinci el bi islemci buldum 300 liralık i5 3470 uygun mu fiyati sence

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan oyundaki FPS değerlerine bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…