i5 3470 ile RX 460 upgrade tavsiyesi

Sisteminiz şu anda gayet iyi durumda. Caner Uncu'nun da dediği gibi Kingston A400 SSD alabilirsiniz.

8 GB+4 GB ram var. Bunlar ayrı markalar FPS farkı yaratır mı acaba ?

Hocam 0 H61 ve i5 3470 derken. Sistem güzel duruyor fakat gereğinden fazla harcamışsınız gibi. SSD alabilirsiniz güzel olur. Marka olarak Kingston tavsiye ederim. Bütçe iyiyse Samsung tavsiye ederim.

Hocam 0 H61 ve i5 3470 derken. Sistem güzel duruyor fakat gereğinden fazla harcamışsınız gibi. SSD alabilirsiniz güzel olur.

Klavye mouse HDMI monitör 1920x1080p 75 hz 24. ınch ile beraber toplam
MHz ve CL değerleri farklı mı? Eğer aynıysa bir sorun yok demektir. Farklıysa da çok dert etmeyin, zaten çok güzel FPS değerleri alıyorsunuz.
Evet tatmin ediyor fazlasıyla ama aç gözlülük işte

Klavye mouse HDMI monitör 1920x1080p 75 hz 24. ınch ile beraber toplam
Olsun başkan. Başka CPU ve Anakartta alınmış onuda fiyata dahil ediniz.(A10 işlemcisini Anakartıya sattığınızı düşünürsek yinede 150 zararda gibi duruyosunuz.) Amaan biraz battım hesaplarken. Sistem güzel.

Ekstra bir para vermedim bilgisayarcıda ki adama gösterdim anakart ve işlemcide yani a10 7850k'da ve a88x de bir sorun olduğunu söyleyip bana bedavadan sıfır kutudan çıkartıp h61 ve i5 3470 taktı.Bunun ile birlikte oyunlarda çok düşük FPS alırken intel taktığı zaman FPS'de bir şahlanma oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…