i5 3470 ile sistem toplama

1emir1

Kilopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum orta halli. İşlemci, RAM ve SSD var elimde şu an.
Ekran kartım eksik. Knight Online, LoL tarzı online oyunlarda 80-90 FPS almak istiyorum açıkçası. Öğrenci olduğum için Bütçem kısıtlı, orta halli işimi görecek ekran kartı önerebilecek var mı? Malzemelerim aşağıdaki gibi. 2x4 GB DDR3 RAM'im mevcut.

işlemci.jpg ram.jpg ssd.jpg

bende de ayni islemci var anakart secerken dikatli ol sorunlu ve dandik anakartlardan uzak dur ekran karti gtx 750 ti al gta 5 tarzi oyunlari full hd orta ayarlarda 70 80 alirsin ekran karti 340 kada var 360 da tabi güc kaynan götüyse 340 alrsin nasilsa 2 side gtx 750 ti
(anakart ve ekran karti yaklasik 500tl ila 600 tl arasi bişey tutar

bende de ayni islemci var anakart secerken dikatli ol sorunlu ve dandik anakartlardan uzak dur ekran karti gtx 750 ti al gta 5 tarzi oyunlari full hd orta ayarlarda 70 80 alirsin ekran karti 340 kada var 360 da tabi güc kaynan götüyse 340 alrsin nasilsa 2 side gtx 750 ti
(anakart ve ekran karti yaklasik 500tl ila 600 tl arasi bişey tutar

Ekran kartı önerin için teşekkür ederim birde anakart önerebilirmisin işlemcilerimizde ayniymis sen ne kullaniyorsun memnunmusun yani dedin gibi 500 600 tl ye ikisinide hallederbilirsem iyi olur benim icin
Bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.
Anakart ve ekran kartına 500 tl verebilirim

Son düzenleme:
Ekran kartı önerin için teşekkür ederim birde anakart önerebilirmisin işlemcilerimizde ayniymis sen ne kullaniyorsun memnunmusun yani dedin gibi 500 600 tl ye ikisinide hallederbilirsem iyi olur benim icin

ben esc mrka anakart kulaniyorum 50 tl ye aldim arkadasimdan bizim burda anakartlar cok para etmez ikinci elde sifir alcaksan 300 ze var 2 elden 150 ye bulursun ekran karini aliexpresten al

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı