HAXLE Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Dahua 16 GB 3200 MHz Ryzen 5 5600X 3.70 GHz MSI Gaming X Trio 3070 8GB GDDR6 Kingston 512 GB M.2 SSD ASRock A520M-HVS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar bende i5 3470 işlemci var bunu dahili ekran kartı olarak kullanmak istiyorum nasıl yaparım?
Arkadaşlar bende i5 3470 işlemci var bunu dahili ekran kartı olarak kullanmak istiyorum nasıl yaparım?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #2 Anakartta VGA soketi olmalı, oradan görüntü alabilirsiniz.
HAXLE Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Dahua 16 GB 3200 MHz Ryzen 5 5600X 3.70 GHz MSI Gaming X Trio 3070 8GB GDDR6 Kingston 512 GB M.2 SSD ASRock A520M-HVS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2022 #3 K.Makise dedi: Anakartta VGA soketi olmalı, oradan görüntü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim olmuyor görüntü gelmiyor monitörde ışık yanıp kapanıyor.
K.Makise dedi: Anakartta VGA soketi olmalı, oradan görüntü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim olmuyor görüntü gelmiyor monitörde ışık yanıp kapanıyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #4 HAXLE dedi: Hocam denedim olmuyor görüntü gelmiyor monitörde ışık yanıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ekran kartı takılı olmaması lazım.
HAXLE dedi: Hocam denedim olmuyor görüntü gelmiyor monitörde ışık yanıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ekran kartı takılı olmaması lazım.
HAXLE Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Dahua 16 GB 3200 MHz Ryzen 5 5600X 3.70 GHz MSI Gaming X Trio 3070 8GB GDDR6 Kingston 512 GB M.2 SSD ASRock A520M-HVS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2022 #5 K.Makise dedi: Herhangi bir ekran kartı takılı olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam hiçbir ekran kartı takılı değil ama açılmıyor.
K.Makise dedi: Herhangi bir ekran kartı takılı olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam hiçbir ekran kartı takılı değil ama açılmıyor.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #6 HAXLE dedi: Hocam denedim olmuyor görüntü gelmiyor monitörde ışık yanıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Monitörde birden fazla giriş varsa VGA olarak ayarlamak gerekebilir. PC açılırken sürekli BIOS tuşuna basmayı deneyin açılma ihtimali var.
HAXLE dedi: Hocam denedim olmuyor görüntü gelmiyor monitörde ışık yanıp kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Monitörde birden fazla giriş varsa VGA olarak ayarlamak gerekebilir. PC açılırken sürekli BIOS tuşuna basmayı deneyin açılma ihtimali var.
HAXLE Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Dahua 16 GB 3200 MHz Ryzen 5 5600X 3.70 GHz MSI Gaming X Trio 3070 8GB GDDR6 Kingston 512 GB M.2 SSD ASRock A520M-HVS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2022 #7 K.Makise dedi: Monitörde birden fazla giriş varsa VGA olarak ayarlamak gerekebilir. PC açılırken sürekli BIOS tuşuna basmayı deneyin açılma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deniyeceğim İnşAllah olur. K.Makise dedi: Monitörde birden fazla giriş varsa VGA olarak ayarlamak gerekebilir. PC açılırken sürekli BIOS tuşuna basmayı deneyin açılma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı maalesef. Başka bir çözümü yok mudur? Son düzenleme: 7 Aralık 2022
K.Makise dedi: Monitörde birden fazla giriş varsa VGA olarak ayarlamak gerekebilir. PC açılırken sürekli BIOS tuşuna basmayı deneyin açılma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deniyeceğim İnşAllah olur. K.Makise dedi: Monitörde birden fazla giriş varsa VGA olarak ayarlamak gerekebilir. PC açılırken sürekli BIOS tuşuna basmayı deneyin açılma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı maalesef. Başka bir çözümü yok mudur?