Sedat80 Decapat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2021 #11 zod1ax dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Almak zorundayım başka anakart yok Kobra Ahmet Çakar dedi: Bilgin olsun diye söyledim. Belki bilmiyor olabilirdin. Genişletmek için tıkla... Kobra Ahmet Çakar dedi: Eğer oyun oynamıyorsanız. ASUS P8H61-M LX. Genişletmek için tıkla... Oyun oynuyorum. ETS 2, GTA 5, FS 22. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2021
zod1ax dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Almak zorundayım başka anakart yok Kobra Ahmet Çakar dedi: Bilgin olsun diye söyledim. Belki bilmiyor olabilirdin. Genişletmek için tıkla... Kobra Ahmet Çakar dedi: Eğer oyun oynamıyorsanız. ASUS P8H61-M LX. Genişletmek için tıkla... Oyun oynuyorum. ETS 2, GTA 5, FS 22.
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 4 Aralık 2021 #12 Kobra Ahmet Çakar dedi: Eğer oyun oynamıyorsanız. Asus p8h61-m lx tam iş için. Genişletmek için tıkla...
Kobra Ahmet Çakar dedi: Eğer oyun oynamıyorsanız. Asus p8h61-m lx tam iş için. Genişletmek için tıkla...