Merhaba, bilgisayarım bu aralar çok kasmaya başladı, eski olduğunun farkındayım ileride yenileyeceğim ama şu an idare etmek zorundayım. Upgrade yapamam yani. Valorant'ta veya başka oyunlarda sürekli CPU kullanımı %100'de ekran kartı da aynı şekilde anlamış değilim, sürekli FPS düşmesi yiyorum. Kasa içi hava akışım iyi durumda. Termal macun yeni (Cooler Master). Büyük ihtimalle eski olduğundan ve Valorant'ın optimizasyon eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü önceden böyle olmuyordu.
Bilgisayarın Valorant'ı akıcı oynatabilecek güçte. O konuda bir sıkıntı yok. MSI afterbunner ile oyun esnasında değerleri atar mısın? Daha doğru olacaktır.
Bilgisayarın Valorant'ı akıcı oynatabilecek güçte. O konuda bir sıkıntı yok. MSI afterbunner ile oyun esnasında değerleri atar mısın? Daha doğru olacaktır.
Mevcut sadece ama sadece arkada valorant sömürüyor işlemciyi. Başka program açık mı diye sorarsanız discord açık sadece google vs gibi uygulamaları kapatıyorum komple. Anlamadığım şekilde fps droplar çok fazla.
Mevcut sadece ama sadece arkada Valorant sömürüyor işlemciyi. Başka program açık mı diye sorarsanız Discord açık sadece Google vs gibi uygulamaları kapatıyorum komple. Anlamadığım şekilde FPS droplar çok fazla.
Debloat yapın. Windows'un hizmetleri, telemetry vs. gereksiz şeyleri kapatmanız iyi olur. Technopat'ta bunun için rehber vardı sanırım. Bunun dışında başka fikrim yok.