mamibey Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 558 Çözümler 1 21 Haziran 2020 #1 Arkadaslar baslikta belirttigim gibi i5 3470 3.20 GHz overlock yapmak istiyorum, cunku darbogaz yaşıyorum. Bana yardimci olabilecek var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2020
Arkadaslar baslikta belirttigim gibi i5 3470 3.20 GHz overlock yapmak istiyorum, cunku darbogaz yaşıyorum. Bana yardimci olabilecek var mi?
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 21 Haziran 2020 #2 mamibey dedi: Arkadaslar baslikta belirttigim gibi i5 3470 3.20 GHz overlock yapmak istiyorum, cunku darbogaz yaşıyorum. Bana yardimci olabilecek var mi? Genişletmek için tıkla... overclock olmaz, soğutucu alıp boost frekansta daha fazla tutabilirsin.
mamibey dedi: Arkadaslar baslikta belirttigim gibi i5 3470 3.20 GHz overlock yapmak istiyorum, cunku darbogaz yaşıyorum. Bana yardimci olabilecek var mi? Genişletmek için tıkla... overclock olmaz, soğutucu alıp boost frekansta daha fazla tutabilirsin.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.676 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #3 Normal şartlarda elindeki işlemci OC olan bir model değil. Base clock yöntemleri var ama bu şekilde yapman da sana gözle görülür performans artışı sağlamayacak.
Normal şartlarda elindeki işlemci OC olan bir model değil. Base clock yöntemleri var ama bu şekilde yapman da sana gözle görülür performans artışı sağlamayacak.