Y yusufokan Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı RX550 4 GB Anakart H61FHL İşlemci i5 3470 Merhaba i5 3470 RX550 16 GB RAM var. Para biriktiriyorum yakında yükselteceğim sistemi. İşlemcim çok ısınıyor CS2 gibi oyunlarda. Termalini falan yeniledim fanı yeteriz olabilir mi? CS2 de en fazla 90 bazı oyunlarda 100 derece oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2023
Merhaba i5 3470 RX550 16 GB RAM var. Para biriktiriyorum yakında yükselteceğim sistemi. İşlemcim çok ısınıyor CS2 gibi oyunlarda. Termalini falan yeniledim fanı yeteriz olabilir mi? CS2 de en fazla 90 bazı oyunlarda 100 derece oluyor.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #11 yusufokan dedi: Gitmiyor abi bilgisayarcıya götüriyim mi ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Sürdüğün yeni termal macun kalın veya fazla ince sürmüş olmayasın, termal macun kaliteli bir termal macun muydu? Artı 0 Eksi
yusufokan dedi: Gitmiyor abi bilgisayarcıya götüriyim mi ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Sürdüğün yeni termal macun kalın veya fazla ince sürmüş olmayasın, termal macun kaliteli bir termal macun muydu?
KS KS Y yusufokan Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #12 alpermcr69 dedi: Sürdüğün yeni termal macun kalın veya fazla ince sürmüş olmayasın, termal macun kaliteli bir termal macun muydu? Genişletmek için tıkla... Ben sürmedim bilgisayarcı sürdü. Artı 0 Eksi
alpermcr69 dedi: Sürdüğün yeni termal macun kalın veya fazla ince sürmüş olmayasın, termal macun kaliteli bir termal macun muydu? Genişletmek için tıkla... Ben sürmedim bilgisayarcı sürdü.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #13 yusufokan dedi: Ben sürmedim bilgisayarcı sürdü. Genişletmek için tıkla... Hmm o zaman durum biraz değişir. Bilgisayarcınız güvenilir birisi miydi? Artı 0 Eksi
yusufokan dedi: Ben sürmedim bilgisayarcı sürdü. Genişletmek için tıkla... Hmm o zaman durum biraz değişir. Bilgisayarcınız güvenilir birisi miydi?
KS KS Y yusufokan Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #14 alpermcr69 dedi: Hmm o zaman durum biraz değişir. Bilgisayarcınız güvenilir birisi miydi? Genişletmek için tıkla... alpermcr69 dedi: Hmm o zaman durum biraz değişir. Bilgisayarcınız güvenilir birisi miydi? Genişletmek için tıkla... Sayılır. Artı 0 Eksi
alpermcr69 dedi: Hmm o zaman durum biraz değişir. Bilgisayarcınız güvenilir birisi miydi? Genişletmek için tıkla... alpermcr69 dedi: Hmm o zaman durum biraz değişir. Bilgisayarcınız güvenilir birisi miydi? Genişletmek için tıkla... Sayılır.