Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.149 Çözümler 49 Yer Ankara 9 Şubat 2024 #11 almanim dedi: Arkadaşımın Ekran Kartı bütçesi 900 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman en azından DDR5 modeline baksın, kartın hem DDR3 hem de DDR5 modelleri var ve aralarında hissedilir performans farkı var.
almanim dedi: Arkadaşımın Ekran Kartı bütçesi 900 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman en azından DDR5 modeline baksın, kartın hem DDR3 hem de DDR5 modelleri var ve aralarında hissedilir performans farkı var.
Erol_secret Zeptopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #12 almanim dedi: Arkadaşım bilgisayarını güçlendirecek fakat darboğaz yapar mı bilmiyoruz. İşlemci: Intel Core i5-3470 Ekran kartı: AMD Radeon R7 250. RAM: 8 GB. RAM'in hızı: DDR3 1333MHz. Cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba dostum, rahat olun yapmaz ama parçalar eski. Yinede hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.
almanim dedi: Arkadaşım bilgisayarını güçlendirecek fakat darboğaz yapar mı bilmiyoruz. İşlemci: Intel Core i5-3470 Ekran kartı: AMD Radeon R7 250. RAM: 8 GB. RAM'in hızı: DDR3 1333MHz. Cevaplarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba dostum, rahat olun yapmaz ama parçalar eski. Yinede hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.