i5 3470 RX 470 darboğaz yapar mı?

BF V demişken, ben i5-7500 + 1060 6G ile Underground dışında hiçbir haritada darboğaz yaşamadım, yaşamıyorum da. Varsa, online modunu deneyebilirsin, çok sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası o ikiliyle, aşağıya daha somut bir fikir vermesi açısından kendi videomu da paylaşıyorum, bakabilirsin . BF1'de de bazı haritaların 64 kişilik conquest ve operasyon modlarında biraz darboğaz oluyor, o oyun biraz daha değişik kodlanıp çoklu çekirdeğe bir tık daha fazla önem verecek şekilde optimize edilmiş. Onun haricinde Assassin's Creed Odyssey/Origins'de de çekirdek/thread limitine takıldığı için sadece şehir içlerinde %10-15'lik hissedilmeyecek düzeyde bir verim kaybı söz konusu, şu an için ucu ucuna da olsa salt genel oyun için iş yapıyor bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@FingoIfin sana da zaten saygı öğretecek değiliz. Her çözünürlük aynı FPS vermez. Yok birey anlamında söylememiş. Kimi kandırıyorsun.

Dostum BFV'im var, Underground haritasını hiç denemedim fazla bir Online deneyimim olmadı ancak sorun da yaşamadım oynadığım kısa sürede. Şu an evde değilim, istersen bana Origin ismini söyle, dönünce birlikte BFV oynayalım.

Origin ismim; JonathanNorthTGW, ekleyebilirsin .

İnan bak o ekran kartın i7 7700k'ya tak bir de i9 10900k'ya tak yine arada FPS farkı olacak.
Ne bu? 2080 Ti mi takıyoruz da fark olacak? RX 470 yav. Şu dönemde giriş seviye sayılabilecek kartlardan birisi kendisi. HD çözünürlükte bile iki işlemciyle tam verim alabilirsin karttan, bir kayıp olmaz. Dolaysıyla fark da olmaz.
Verdiğin örnek yanlış burada, haberin olsun.

Zaten elindeki monitör 60Hz istersen 1.000.000 FPS al göreceğin FPS 60'ı geçmeyecek.
Bu da doğru sayılmaz. Monitörün 60 Hz diye daha üstü FPS'lere çıkıldığında yine o akıcılığı bir nebze olsun hissedebiliyorsun. O kareler boşa gitmiyor yani.

Son düzenleme:
İşlemcilerle ilgili aşağıda bir video bıraktım ama sen ağlamaya devam edeceksin. i7 7700k GTX1060'ı besleyemiyor demek ki falan dersin şimdi.
O kareler bilgisayarın sırtına boşa yük birincisi, ikincisi yırtılma yapıyor. Üçüncüsü 60Hz bir monitörde 60FPS'in görüntüsü ile 1000 FPS'in görüntüsü arasındaki tek fark ekranda oluşacak yırtılmalar ve duraksamalardır.
Bilgi yanlışı varsa raporla ceza versinler vermiyorlarsa sen haksızsın

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Al izle bakalım. Öyle

Arkadaş'a göre yalnız kendisi bilgiye sahip,bununla kalmayıp "diğerlerini boşver" gibi bir tabir kullanıp "saygıyı senden öğrenecek değilim" tarzı cümlelerini yanıtladığı her konuda görüp raporluyorum.sende arkadaşa fazla laf anlatmaya çalışma yani yener hocam.

@FingoIfin Bulmuşsun fake testi, ne idüğü belirsiz bir test atmışsın bana. Bir işlemci 4.2 GHz'de çalışıyor diğeri 3.3 Hangi işlemci bunlar? Onu geçtim, daha komik olanı ise ikisi de GPU'yu tam anlamıyla besleyebiliyorken soldaki sistem daha düşük performans sergiliyor Önce bana doğru düzgün bir kaynak at, sonra tartışalım istersen.

Emin misin? Bunu kendin bile deneyebilirsin. 60 Hz monitörde V-Sync'i kapatıp yüksek kare değerinde oynarsan o akıcılığı muhakkak hissediyorsun. Bu bir gerçek. Bak Recep Baltaş bile belirtmiş O kareler boşa gitmiyor yani.

Moderatörlerin anlama kabiliyeti var çok şükür ki ceza yemiyorum.
o akıcılığı muhakkak hissediyorsun.
Tabii canım. Adamlar yüksek Hz'li monitörleri eğlencesine çıkarıyorlar zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…