i5 3470 + RX 550 oyun performansı nasıl toplanır mı?

672721

Centipat
Eski bilgisayarımı yükseltmeyi düşünüyorum da anakartım 1155 pin. i5 3.nesil ve RX 550 4 GB Online ve hikayeli oyunlarda performans olarak nasıl?

İşlemciye bir i7 3770 lazım.

RX 550 iyi bir kart değil işlemcide tarihi eser hocam artık. Performans konusuna gelirsek o biraz size bağlı.

Eski bilgisayarımı yükseltmeyi düşünüyorum da anakartım 1155 pin. i5 3.nesil ve RX 550 4 GB Online ve hikayeli oyunlarda performans olarak nasıl?

Benim PC'de i5 4570 RX 550 seninki ile çok bir fark olacağını sanmıyorum, Yani bana yetiyor oynadığım oyunlar, Mortal Kombat 11 Medium-High(60 FPS),GTA 5 Very High-High(49-60 FPS),Mortal Kombat XL Max Ayarlar(60 FPS),bir de RDR2 nasıl bir oyun diye test etmiştim düşük ayarlarda 35 48 FPS arası vermişti.

RX 550 iyi bir kart değil işlemcide tarihi eser hocam artık. Performans konusuna gelirsek o biraz size bağlı.
amacım o kartla rdr 2 falan oynamak değil hocam, valo cs2 birde gta 5 ets 2 mafia defenitive edition falan rahat oynanabilir mi asıl sorum

amacım o kartla rdr 2 falan oynamak değil hocam, valo cs2 birde gta 5 ets 2 mafia defenitive edition falan rahat oynanabilir mi asıl sorum
En azından 1050ti falan alsan iyi olurdu kanka.

Amacım o kartla RDR 2 falan oynamak değil hocam, Valorant CS2 bir de GTA 5 ETS 2 Mafia defenitive Edition falan rahat oynanabilir mi asıl sorum

Oynarsın bu arada ama bence sana yetmez o kart 2.elden RX 570-560 filan baksan daha iyi olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…