i5 3470 RX 5500 XT Darboğaz Yapar Mı?

Hocam elin değmişken let'GO'dan RAM de al. 8 GB düşük.

Anakart ve işlemci değişikliği de yapmayı düşünüyorum. Biraz uzağım bu konulara kusuruma bakmayın. Sizden darboğaz yapmayacak bir sistem önerisi alabilir miyim? Oyunları çok yüksek ayarlarda oynamama gerek yok. Yani oyunları orta ayarda oynasam yeter.

Hocam güç kaynağınız neydi? Bunları alırsanız uzun zaman götürür. Bu arada biraz ekleyip 5500 XT yerine RX 6600 almanızı öneririm.

Hocam güç kaynağının markasını bilmiyorum. Tanıdığım toplamıştı bilgisayarı.

Hocam güç kaynağının markasını bilmiyorum. Tanıdığım toplamıştı bilgisayarı.

Kasayı açıp marka/modeli detaylı öğrenin ve fotoğraf vs. yollayın. Toplam bütçeniz ne kadar?

Kasayı açıp marka/modeli detaylı öğrenin ve fotoğraf vs. yollayın. Toplam bütçeniz ne kadar?

Şu an parayı ayarlamadım hocam. Şimdi hesapladım attıklarınızı şu an alamayacağım. Biraz zamana ihtiyacım var. Teşekkür ederim yardımınız için.

Şu an parayı ayarlamadım hocam. Şimdi hesapladım attıklarınızı şu an alamayacağım. Biraz zamana ihtiyacım var. Teşekkür ederim yardımınız için.

Hocam bunlara ne dersiniz?

Bunlar iyi gibi. Ekran kartı bir önceki attığınızla aynı mı hocam?

Bu 3'lü hariç ekran kartına ve güç kaynağına ne kadar bütçeniz var? Ona göre önereyim.

Yani hocam şu an kesin bir şey diyemiyorum ama zorlarsam 4 5 bine kadar olabilir.

Yani hocam şu an kesin bir şey diyemiyorum ama zorlarsam 4 5 bine kadar olabilir.

Hocam o zaman elinizdeki işlemci, bellek, anakartı ve güç kaynağını satıp bütçenize ekleyin. RX 6600 ve yeterli bir PSU alırsak tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…