mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 Yakında alacağım ama aklıma kaldırır mı diye soru takıldı ekran kartı yetiyor ama işlemci biraz malum düşük kaldırırsa hangi ayarlarda oynayabilirim?
Yakında alacağım ama aklıma kaldırır mı diye soru takıldı ekran kartı yetiyor ama işlemci biraz malum düşük kaldırırsa hangi ayarlarda oynayabilirim?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #2 Düşük ayarlarda yaklaşık 60FPS oynarsınız gibi gözüküyor. Hiç olmadı bir tık çözünürlük düşürürsünüz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Düşük ayarlarda yaklaşık 60FPS oynarsınız gibi gözüküyor. Hiç olmadı bir tık çözünürlük düşürürsünüz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #3 FSR performans açıp en düşükte oynatır bence. Artı 0 Eksi
Sekar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Kahramanmaraş 22 Kasım 2022 #4 Şu videodaki gibi olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şu videodaki gibi olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 22 Kasım 2022 #5 Bu tarz popüler oyunları düşük ayarlarda vesaire oynamanızı tavsiye etmiyorum eğer tabi grafik takıntınız yoksa. Artı 0 Eksi
Bu tarz popüler oyunları düşük ayarlarda vesaire oynamanızı tavsiye etmiyorum eğer tabi grafik takıntınız yoksa.
KS KS mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #6 584297 dedi: Bu tarz popüler oyunları düşük ayarlarda vesaire oynamanızı tavsiye etmiyorum eğer tabii grafik takıntınız yoksa. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar yok ama düşük ayarlarda çok piksel olursa tabi istemem. Artı 0 Eksi
584297 dedi: Bu tarz popüler oyunları düşük ayarlarda vesaire oynamanızı tavsiye etmiyorum eğer tabii grafik takıntınız yoksa. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar yok ama düşük ayarlarda çok piksel olursa tabi istemem.