Ekran kartı sorun yaşatmaz muhtemelen düşük ayarlarda 1080p de 45FPS civarı alırsın(FSR ile artırabilirsin). Ama işlemci başını ağrıtabilir.
İşlemciyi değiştirmeyin hocam tek başına gerek yok. Darboğaz ve masraf olur boşu boşuna. Bu şekilde idare edip ddr4 anakart ve yeni nesil ryzen işlemcilere geçmeye bakın. Eliniz bollaştığı zaman da ekran kartını yükseltirsiniz çiçek gibi olur.Yakın zamanda değiştireceğim umarım işlemciyi ekran kartı iyi şu anlık.
İşlemciyi değiştirmeyin hocam tek başına gerek yok. Darboğaz ve masraf olur boşu boşuna. Bu şekilde idare edip DDR4 anakart ve yeni nesil Ryzen işlemcilere geçmeye bakın. Eliniz bollaştığı zaman da ekran kartını yükseltirsiniz çiçek gibi olur.
Ha tamam öyleyse.Yok hocam biraz yanlış anlattım sadece işlemci değil anakartla beraber Ryzen 5 2600 veya 3600'e geçmeyi düşünüyorum.
Ha tamam öyleyse.R5 3500, 3600 güzel olur. İleride RX 6600 veya XT alırsanız eğer besler rahatlıkla. GTA 6 gelene kadar ne oyun çıkarsa çıksın 1080p ultrada sizi üzmez.
Ben de ddr4 e geçsem mi geçmesem mi diye kararsızım. 5-10 fps fark ediyor ddr4 ile ddr3 arasında.Tavsiyeniz için teşekkü ederim.
Ben de DDR4'e geçsem mi geçmesem mi diye kararsızım. 5-10 FPS fark ediyor DDR4 ile DDR3 arasında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.