İ5-3470 RX 570 Sistem ne kadara satılabilir?

Bad sectorlu HDD'den pek hayır gelmez. Low level format gibi bir şeylerle bazen sektörleri düzeltebiliyorlar ama kesin değil. Siz olsanız kaç TL verirsiniz? 5.000 - 6.000 veya fazlası edebileceğini düşünüyorum.

Belki 7'e satabilir.

Cevaplarınız için teşekkürler hocalarım, 8.5k ya koyup 7.5 7 civarına indiririm. Konsol bir satılsında hayırlısıyla PC'ye de koyar satar güncel bir sistem toplamak için açarım yine konu.

Cevaplarınız için teşekkürler hocalarım, 8.5k ya koyup 7.5 7 civarına indiririm. Konsol bir satılsında hayırlısıyla PC'ye de koyar satar güncel bir sistem toplamak için açarım yine konu.
Tamamdır hocam, iyi satışlar dilerim.

Rica ederim, hayırlı satışlar.

İkinci el APU bir sistem alınabilir evet. Ama fiyatlar da aşırı ucuz olmadığı için ikinci ele satmaya çalışsa böyle paralara denk geliyor. 6-7k arası muhtemelen gider.

Hocam i7 4790K alınabilir çok iyi bir işlemcidir. Yaklaşık 3 sene alanına hükmetmiş bir işlemcidir. Anakart RAM 16 GB RAM üçlüsü 2500 liraya dizilebilir ekran kartı da araştırmalarım sonucu 1000 lira civarına ASUS RX 570 buldum 3500 lira etti 500 lira SSD 500 lira PSU. Kasayı saymak mantıklı mı cips kola parasına bulunabilir mecralar var ancak güzel bir şey olsun deyip 300 liraya alınsa 4800 5000 civarına bu sistemden işlemci olarak çok daha üstün bir sistemi toplayabilirsiniz birazcık da pazarlıkla bunu 4500'e dahi düşürebilirsiniz ayrı ayrı satın alarak yapılabilir. çünkü her parça başına yapılan pazarlık ile Full sistem pazarlığını satıcılar aynı mantık düşünüyorlar.

Adam almıyor dostum satıyor.

Hayır 7000 8000'lik bir sistem olmadığını belirtmeye çalıştım arkadaşa. Satıldığının farkındayım.
Toplu sistemler için uygun bir fiyat hocam tek tek toplama zahmetine herkes girmiyor 4790k denilen işlemci 1800-2000tlden başlıyor ona uyumlu anakart ram ve soğutucu ile 4000e çıkıyor o fiyatlar yani dediğin şey biraz hayal. İ5 10400f sistemleri topluyorsunuz o paraya eski sistemler gereksiz pahalı toplu alımda mantıksız. Arkadaşa dediğimiz fiyatlar genel olarak piyasasında toplu satılanlar için uygun. RX 460 masaüstünü 5500'e satıyordum yedek bilgisayarım olmadığı için vazgeçmiştim. Yani toplu sistemlerde çok dediğiniz tek tek toplama olayı olmuyor herkes onla da uğraşmak istemeyebiliyor.

Tek tek araştırdım hocam şu an dizmeye kalksam dizebilirim dediğim paraya internetten. Ancak herkesin tek tek toplamaya uğraşmadığını dediğiniz de çok doğru. Aslında ben bu sistemin biraz farklısını 5 sene önce dizdim ve sınıf arkadaşlarıma dizdiğim parayı söylediğimde dalga geçmişlerdi onlar benden 3 4 kat fazla para verip benimle aynı performansı alıyorlardı çünkü bozuktur patlar vb. ne yapalım öğrenci olmak para kıtlığı demek piyasadaki en F/P olanı bulmak zorundayız vaktimiz bol sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…