i5 3470 - RX 570 sisteme 500W PSU yeter mi?

HalilDerki

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle oynayacağım oyunlar o kadar yüksek olmayacak GTA 5 tarzı şeyler oynayacağım ve sadece PSU'm sistemimi çalıştırabilir mi bunu merak ediyorum.

İşlemci: i5-3470 3.20 GHz.
Ekran kartı: RX 570 4 GB 256 bit GDDR5.
RAM: 6 GB 1600 MHz (PSU almaz isem 12 GB olacak)
Anakart: P8H61-M LX.
PSU: Hadron HD412 500W.

Sistemimi patlatmasın yeter diyebilirim.

Yeterli fakat atom bombası gibi. Değiştirebiliyorsanız değiştirin ya da almadıysanız daha kaliteli bir ürüne yönelmenizi tavsiye ederim.

Hocam aklımda değiştirmek var fakat dediğim gibi şu anda paramın hepsi işlemciye ve ekran kartına gitti. Beni şu 1 yıl veya 2 yıl idare etse yeter bu PSU. Edebilir mi?

Hocam aklımda değiştirmek var fakat dediğim gibi şu anda paramın hepsi işlemciye ve ekran kartına gitti. Beni şu 1 yıl veya 2 yıl idare etse yeter bu PSU. Edebilir mi?
10 yıl da idare edebilir 1 günde de elinde kalabilir, biraz şans işi. Şahsen 3 sene sıkıntısız bir şekilde dandik marka PSU kullandım, hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Dediğim gibi tamamen şans işi.

Hocam bu PSU bir arkadaşımın ve o Ryzen 5 4500 ve GTX 260 2 GB gibi bir sistemde kullandı ve sıkıntı çıkmadı. Umarım benimki de patlamaz.

Yani bu PSU'nun kötü olduğunu duydum ve sormak istedim. Benim sistemimi besler mi diye.

Fotoğraf çok okunaklı değilde de 12V kanalından 24A gördüm, 288W yapıyor.
Ekran kartı 150w + işlemci 77w = 225w

Anakart falan da eklersen sınırda yetiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı