500-550W daha sağlıklı olur.
350W yetmeyebilir. Arkadaşın de diği gibi 550 600 almanız daha mantıklı olabilir. Ayrıca 580 de i5 3470le darboğaz yaşatabilir.i5 3470 işlemci.
RX 580 GB veya 8 GB alacağım kararsız kaldım.
2x4 RAM.
350W PSU yeter mi?
Eğer ileride yükseltme falan yapacaksanız PSU'lu kasaları tercih edebilirsiniz.Naptınız hocam siz yeter mi söyleyin daha iyi olur 350W yukarısı çok pahalılar o yüzden sordum yeter mi diye
Hocam ben yeter desem ne değişecek? Yüksek grafikli bir oyuna girdiğinizde, yük artınca PC kendini kapatır şak diye.Naptınız hocam siz yeter mi söyleyin daha iyi olur 350W yukarısı çok pahalılar o yüzden sordum yeter mi diye
350W yetmeyebilir. Arkadaşın de diği gibi 550 600 almanız daha mantıklı olabilir. Ayrıca 580 de i5 3470le darboğaz yaşatabilir.
Eğer ileride yükseltme falan yapacaksanız PSU'lu kasaları tercih edebilirsiniz.
Yüksek grafiklerde oynamanın darboğazı azaltıp azaltmyacağını bilmiyorum ancak yüksek çözünürlükte oynarsanız düşürebilirsiniz. Fakat oynayabileceğiniz çözünürlük en fazla 1080P. Bu çöznürülükte o kadar darboğazı nasıl engelleyeceksiniz? Ben aynı işlemciye rx460 alırken bile düşünmüştüm.Orta, Yüksek grafiklerde oynayacağım için darboğaz olacağını düşünmüyorum
Yüksek grafiklerde oynamanın darboğazı azaltıp azaltmyacağını bilmiyorum ancak yüksek çözünürlükte oynarsanız düşürebilirsiniz. Fakat oynayabileceğiniz çözünürlük en fazla 1080p. Bu çöznürülükte o kadar darboğazı nasıl engelleyeceksiniz? Ben aynı işlemciye RX460 alırken bile düşünmüştüm.
Eki Görüntüle 1791505
İnternete Bottleneck yazıp ekran kartı ve işlemcinizi seçerek kendiniz bakabilirsiniz.Hocam size zahmet R7 265 ile i5 2400S e bakar misiniz 1080p.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.