i5 3470-RX470 sisteme PSU önerisi

yusuffener5834

Hectopat
Daha fazla  
Elimde LGA1155 anakart var. Bu anakarta RX470 takmanın bir sakıncası var mıdır? i5 3470 ve RX470 8GB RAM 1300MHz. BU sistem için kaç wattlık bir PSU önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemler değişiyor PSU baki kalıyor . O yüzden CM Masterwatt lite 600w tavsiye ederim. Araştırıp , izleyip , deneyimleyip önerdiğim bir psu

Game Power GP-500 80+ önerimdir. Şu anda kendim kullanmaktayım ve en büyük yük altında bile o kadar sessiz çalışıyor ki, fanının çalışıp çalışmadığını kontrol ettirecek kadar sessiz diyebilirim sana. Tüm sertifikaları, korumaları mevcut. 80+ olmasından bahsetmeye gerek yok, artık zorunlu bir kriter. Bulunduğum bölgede haftada bir veya iki kere elektrik kesintisi olur, ve sistemin yüksek yük altındayken de kesildiği olmuştu. Ancak şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım, tüm kesintilerden sağ salim çıkabiliyor. Önerim GP-500 al, Japon kapasitörlere sahip olması bile onu zirveye çıkarabilir. Şimdiden alacağın ürün için hayırlı olsun.

Teşekkür ederim alacağım ürün için. Araştırıp öneriniz dikkate alacağım.

500W yeterli, kaliteli ve sertifikalı alırsanız çok güzel olur sistem değişikliğinde bile sizin işinizi görür.

İncelemesini yapar mısınız? Bazı arkadaşlar bu markaya karşı ters tutum sergiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…