i5 3470 - RX550 sistem için 300W PSU yeterli mi?

Sisuuu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi sistemime 300W PSU yeterli midir? Oyunlarda anı FPS düşüşleri yaşıyorum Euro Truck Simulator oynuyorum genelde, FPS dusmesinin sorunu PSU olabilir mi?
Esonic H61 anakart
i5 3470 işlemci
2x8 GB RAM
RX550 2 GB ekran kartı
4 RGB fanli kasa
Snowman M120 işlemci sogutucu.

Küçük kardeşimin bilgisayarında aynı işlemci ve RX 560 var, 300W yeterli olur.

6 pin PCI Express güç girişi gerektirmeyen bütün ekran kartları kullanılabilir 300W ile.

FPS düşmelerinin sebebi ise çok basit. Sistem zayıf, yetersiz.

Büyük ihtimalle yeter tam modeli var mı?

Evet Turbox.

Peki bunu düzeltmek için ekran kartı öneriniz var mı? Darboğaz vs yapmayacak 1000 TL civarı bir şey.

1000 TL'ye alacağın ekran kartı şu anki mevcut kartından kötü olur.
peki önerebileceğin kartlar neler olurdu onlar için bir miktar bütçe ayarlaması yapmaya çalışırım darboğaz vs. yapmıycak işlemciyle uyum içinde çalışıcak ?

Peki önerebileceğin kartlar neler olurdu onlar için bir miktar bütçe ayarlaması yapmaya çalışırım darboğaz vs. yapmayacak işlemciyle uyum içinde çalışacak?

Elindeki sistemi sat üstüne 2 3 bin koy düzgün ikinci elden Ryzen bir sistem al 8 9 bandında.
Elindeki sisteme para harcama bence çünkü eski sistem yapacakların kısıtlı. Yaşadığın şehri söylersen öneri yapabilirim.

Şöyle bir şey alsan ileride 2060'a kada yolu var.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler istanbulda yaşıyorum buna benzer kasaları paylaşırsan eğer çok yardımcı olursun yardımların için teşekkürler param güvende sistemide kullanabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…