S Sabancı Sayılmam Yoctopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #1 RAM 6 GB RAM Ekran kartı Sapphire R7 250 2 GB İşlemci i5-3470 Assassin's Creed Odyssey - Standard Edition oyunu taşır mı? Almak istiyorum ama taşıyorsa alacağım.
E Eigby52 Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 386 Çözümler 1 31 Aralık 2021 #2 Minimum istediğini karşılıyor. Diğer donanımlarında önemli tam yazman lazım. Tamam sayfa yenileyince düzeldi. Sabancı Sayılmam dedi: Assassin's Creed Odyssey - Standard Edition oyunu taşır mı? Almak istiyorum ama taşıyorsa alacağım. Genişletmek için tıkla... Kanka çamur gibi görüntü yapsan yine kasar.
Minimum istediğini karşılıyor. Diğer donanımlarında önemli tam yazman lazım. Tamam sayfa yenileyince düzeldi. Sabancı Sayılmam dedi: Assassin's Creed Odyssey - Standard Edition oyunu taşır mı? Almak istiyorum ama taşıyorsa alacağım. Genişletmek için tıkla... Kanka çamur gibi görüntü yapsan yine kasar.
F Foreverx Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 104 31 Aralık 2021 #3 Sabancı Sayılmam dedi: Assassin's Creed Odyssey - Standard Edition oyunu taşır mı? Almak istiyorum ama taşıyorsa alacağım. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda açar 30 35 FPS
Sabancı Sayılmam dedi: Assassin's Creed Odyssey - Standard Edition oyunu taşır mı? Almak istiyorum ama taşıyorsa alacağım. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda açar 30 35 FPS
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.126 Makaleler 2 Çözümler 8 31 Aralık 2021 #4 Ekran kartına overclock yaparsan900p düşük ayarlarda 35-45 FPS arası oynarsın.