i5 3470 sistem alınır mı?

rainbowww

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 4500 TL civarına bu sistemi almayı düşünüyorum. Amacım basit yapay zeka tasarımları ve left for Dead 2 tarzı eski oyunları oynamak. Black Friday indirimlerinde yeni bir sistem alacağım için fazla para vermek istemiyorum. Düşünceniz nedir?

i5-3470 16 GB 256 GB SSD​

3470 çok eski bir işlemci. Bence bütçeyi biraz daha arttırıp daha güncel modellere bakabilirsiniz 2. elde.

İkinci el düşünür müydünüz? Attığınız sistem çok eski ve artık alınmayacak bir sistem. Aynı bütçeye ikinci elden daha iyisini alabilirsiniz. Veya bütçe arttırmanız gerek.

Böyle şeylere kesinlikle para verme paranı çöpe atarsın. Daha fazla para biriktirip en azından 10k üstüne çıkıp bir şey alman daha iyi olur. 4500TL civarına PC mantıklı olmaz hocam i5 3470e para harcamayın. Ya da 2. el bir şeyler bakabilirsin hocam

3470 çok eski bir işlemci. Bence bütçeyi biraz daha arttırıp daha güncel modellere bakabilirsiniz 2. elde.
Zaten sonradan güncel bir sistem alacakmış. Okusanız olmaz mı?

Sizce şu an böyle bir sistem almam çok mu yanlış? Çok bütçem yok olanı da Black Friday zamanı alabileceğim bilgisayar için kullanmak istiyorum da

Sonra da alsa bu sistem şu an alınmaz hocam. 1000-1500TL arttırısa ekran kartlı güzel sistemler alabilir.

Sonra da alsa bu sistem şu an alınmaz hocam. 1000-1500TL arttırısa ekran kartlı güzel sistemler alabilir.
Bu fiyata sıfır alınmaz evet ama 2. alırsa bunun ucu sonsuzluğa gidiyor zaten. Arttırmışken şunu alalım, şu çok yakın biraz daha. Demenin sonu yok.
Sizce şu an böyle bir sistem almam çok mu yanlış? Çok bütçem yok olanı da Black Friday zamanı alabileceğim bilgisayar için kullanmak istiyorum da
Eğer 2. el alırsanız yanlış değil. Bu arada black friday'da kaç liralık sistem alacaksınız?

25.000-35.000 TL arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…