i5 3470 Sistem arada donuyor

YunusXkvrckX

Hectopat
Bilgisayarda mesela başka bir yere taşıyorum kasayı her seferinde olmuyor ama bazen kabloları çıkarıp takınca PC donuyor her şey çok geç alıyor PC bile zor kapanıyor. Biraz bekleyince düzeliyor veya normal bir zamanda oluyor. Her zaman olmasa da bunun nedeni nedir? Özellikler:
i5 3470.
16 GB RAM.
GT 1030.
500W Power Aerocool.
480GB SSD daha yeni aldım.
500GB eski laptop HDD'si ama içinde bir şey yüklü değil sadece 1 kaç oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda mesela başka bir yere taşıyorum kasayı her seferinde olmuyor ama bazen kabloları çıkarıp takınca PC donuyor her şey çok geç alıyor PC bile zor kapanıyor. Biraz bekleyince düzeliyor veya normal bir zamanda oluyor. Her zaman olmasa da bunun nedeni nedir? Özellikler:
i5 3470.
16 GB RAM.
GT 1030.
500W Power Aerocool.
480GB SSD daha yeni aldım.
500GB eski laptop HDD'si ama içinde bir şey yüklü değil sadece 1 kaç oyun.

Sistem birazcık eski. Normal olduğunu düşünüyorum. Bende de benzer bir sistem vardı ve bu sorunları yaşıyordum.

Hocam bu WD Green SSD'yi almadan önce yoktu böyle bir şey bir de 500W Aerocool PSU bunlarda sorun olabilir mi PC normalde yavaş değil ama donuyor eskiden yoktu böyle bir şey biraz bekleyince düzeliyor.

Hocam saçma geldi biraz SSD takınca daha iyi olması lazım PSU'yu saymıyorum çünkü alakası olamaz.

Hocam saçma geldi biraz SSD takınca daha iyi olması lazım PSU'yu saymıyorum çünkü alakası olamaz.

Eskidende SSD vardı.

Eskiden 128 GB SSD vardı 480GB WD Green SSD aldım bilgisayarcıya gittim kurdurttum Windows geldim eve PC çok yavaş al yerler Windows yeri internet yeri ses yeri hiçbiri açılmıyor tekrar kendim format attım sonra bir de arada ilk açıldığında donması başladı(her zaman değil)

Eskidende SSD vardı.

Eskiden 128 GB SSD vardı 480GB WD Green SSD aldım bilgisayarcıya gittim kurdurttum Windows geldim eve PC çok yavaş al yerler Windows yeri internet yeri ses yeri hiçbiri açılmıyor tekrar kendim format attım sonra bir de arada ilk açıldığında donması başladı(her zaman değil)

Hocam bence artık PC'nin miladını doldurmasıdan kaynaklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı