Sedat80 Decapat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2021 #1 RAM 8 GB 1333 MHz İşlemci i5 3470 PC görüntü gelmiyor diye yeni anakart aldım. İnternet kafede çalıştı eve geldim çalışmadı. Sebep ne olabilir?
PC görüntü gelmiyor diye yeni anakart aldım. İnternet kafede çalıştı eve geldim çalışmadı. Sebep ne olabilir?
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #11 Sedat80 dedi: Daha yeni aldık 1 gün oldu hayır çalıştı buraya gelince niye çalışmasın. Genişletmek için tıkla... Aldığın gibi işlemci ram üzerine takılı mıydı? Görüntüyü anakart üzerinden almaya çalış. Artı 0 Eksi
Sedat80 dedi: Daha yeni aldık 1 gün oldu hayır çalıştı buraya gelince niye çalışmasın. Genişletmek için tıkla... Aldığın gibi işlemci ram üzerine takılı mıydı? Görüntüyü anakart üzerinden almaya çalış.
KS KS Sedat80 Decapat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2021 #12 LerFly dedi: Aldığın gibi işlemci RAM üzerine takılı mıydı? Görüntüyü anakart üzerinden almaya çalış. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinden de gelmiyor. Pinler sağlam. Artı 0 Eksi
LerFly dedi: Aldığın gibi işlemci RAM üzerine takılı mıydı? Görüntüyü anakart üzerinden almaya çalış. Genişletmek için tıkla... Anakart üzerinden de gelmiyor. Pinler sağlam.
starmercy Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 603 9 Aralık 2021 #13 Hocam ekran kartını çıkartıp açar misiniz bilgisayarı bir de öyle deneyin. Belki RAM'den olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Sedat80 Decapat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2021 #14 starmercy dedi: Hocam ekran kartını çıkartıp açar misiniz bilgisayarı bir de öyle deneyin. Belki RAM'den olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim gene gelmedi. Artı 0 Eksi
starmercy dedi: Hocam ekran kartını çıkartıp açar misiniz bilgisayarı bir de öyle deneyin. Belki RAM'den olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim gene gelmedi.