i5 3470 Sistem GTA 5 Kaldırır mı?

Masaüstü bilgiyarımda i5-3470 bulunmakta 8 GB RAM ile birlikte.
GTA V deniyimim iki faklı şekilde çükü ekran kartımı güncelledim.
GT 630 ile performans: Full düşük ayar bazı ufak ayarlar arttılırmış hali ile 20-23 fps ortalama ve minumum 16 fps genel olarak benim için görüntü normaldi.
GTX 1050 ile performans: VRAM 2048 MB ama oyun ayarlında 2400 MB kullanım var ortalama 60-70 fps minumum 40 fps
İşlemcide herhangi bir sıkıntı çıkmaz.

Masaüstü bilgiyarımda i5-3470 bulunmakta 8 GB RAM ile birlikte.
GTA V deniyimim iki faklı şekilde çükü ekran kartımı güncelledim.
GT 630 ile performans: Full düşük ayar bazı ufak ayarlar arttılırmış hali ile 20-23 fps ortalama ve minumum 16 fps genel olarak benim için görüntü normaldi.
GTX 1050 ile performans: VRAM 2048 MB ama oyun ayarlında 2400 MB kullanım var ortalama 60-70 fps minumum 40 fps
İşlemcide herhangi bir sıkıntı çıkmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoya bakarsak low ayarlarda bende aynı fps i alabilirmiyim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoya bakarsak low ayarlarda bende aynı fps i alabilirmiyim

Video da oyun çözünürlüğü 720p bu tabi ki fps ye oldukça katkı sağlıyor GT 630 2 GB model ile full hd de ben o değerleri aldıysam sen de elindeki ekran kartı ile video da gösterdiği değerlere çok yakın değerler alırsın diye düşünüyorum ama çözünürlük önemli tabi. Çözünürlüğün önemini şöyle açıklarsam daha rahat anlayabilirsin: Full HD ayarında Texture Quality ayarını High yapınca VRAM kullanımı otomatikmen 2 GB seviyesine çıkıyor kaldiki diğer ayarlar düşük olduğunda öyle oluyor. Video da 720p oynandığında pek çok ayar High seviyesinde olmasına rağmen 1800 MB kullanım gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı