i5 3470 sistem GTA V, Valorant, CS:GO performansı

APU sistem al. Artan parayı da biriktirip sonradan güzel bir ekran kartı alırsın. En mantıklısı bu.

Ben pek bilgisayarlardan anlayan birisi değilim APU sistem alınca oyun oynayabilecek miyim zaten GTA 5 Valorant CS:GO oynasam yeterli

Ben pek bilgisayarlardan anlayan birisi değilim APU sistem alınca oyun oynayabilecek miyim zaten GTA 5 Valorant CS:GO oynasam yeterli
GT 730'dan daha fazla performans verebilir fakat GTX 1660S Performansı beklemeyin.

CSGO, Valorant, GTA 5 Story ve Online oynarsın ama Fivem oynamak için sistem düşük gelir.

Ekran kartı hariç diğer bütün parçaları sıfır ekran kartı modeli kronik sorunlumu emin olmadığım için 2 farklı model belirttim. (Not: Sistemin fiyatı 1850TL olan ekran kartından hesaplanmıştır eğer diğer modeli tercih ederseniz sistemin fiyatı 250TL düşecektir.)

Ekran Kartı
Ekran Kartı 2
İşlemci
Anakart
SSD (Kronik sorunu yok diye biliyorum emin değilim.)
Ram (2 tane olacak.)
Hepsi dahil 4730TL kasa ve PSU seçimini size bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…