i5 3470 sistem önerisi

268227

Kilopat
Bilgisayarımda işlemci dışında düzgün bir parça yoktu. Son olarak da anakart bozuldu bu sebepten dolayı 3 ekran kartı yaktım. Maddi durumum şu an sağlam bir sistem toplamama uygun değil. Bu işlemciye uygun beni belli bir süre daha idare edebilecek anakart, RAM ve güç kaynağı kombinasyonu önerebilir misiniz? CS:GO türevi oyunları Full ayarlarda oynayabileyim bana yeter. Aslında Battlefield 4'ü de orta veya yüksek ayarda açsa iyi olur. 😄
Not: Bütçe yok derken ölü bir kasa da toplayacak kadar da değil. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda işlemci dışında düzgün bir parça yoktu. Son olarak da anakart bozuldu bu sebepten dolayı 3 ekran kartı yaktım. Maddi durumum şu an sağlam bir sistem toplamama uygun değil. Bu işlemciye uygun beni belli bir süre daha idare edebilecek anakart, RAM ve güç kaynağı kombinasyonu önerebilir misiniz? CS:GO türevi oyunları Full ayarlarda oynayabileyim bana yeter. Aslında Battlefield 4'ü de orta veya yüksek ayarda açsa iyi olur. 😄
Not: Bütçe yok derken ölü bir kasa da toplayacak kadar da değil. 🙂

O işlemciyi de 300 TL'ye satın bence size sıfır bir sistem toplayalım bütçe ne kadar bir de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı