yigido14 Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #51 Bence hiç. Alp Ege Bedir dedi: Ben sıfır zannettim. Ama benim topladığım sistem daha performanslı olacaktır. Siz ne olur ne olmaz linkleri atın rakam yazmakla olmaz. Genişletmek için tıkla... İşlemci ikinci el HDD vardı digerkiler sıfır indirimli aldım link atmam bir anlam ifade etmez.
Bence hiç. Alp Ege Bedir dedi: Ben sıfır zannettim. Ama benim topladığım sistem daha performanslı olacaktır. Siz ne olur ne olmaz linkleri atın rakam yazmakla olmaz. Genişletmek için tıkla... İşlemci ikinci el HDD vardı digerkiler sıfır indirimli aldım link atmam bir anlam ifade etmez.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Ocak 2021 #52 yigido14 dedi: Bence hiç. İşlemci ikinci el HDD vardı digerkiler sıfır indirimli aldım link atmam bir anlam ifade etmez. Genişletmek için tıkla... Zaman makinemiz yok zamanla değişiyor fiyatlar link atmadan bence bir anlam ifade etmez şimdi toplamaya çalış toplayamazsın.
yigido14 dedi: Bence hiç. İşlemci ikinci el HDD vardı digerkiler sıfır indirimli aldım link atmam bir anlam ifade etmez. Genişletmek için tıkla... Zaman makinemiz yok zamanla değişiyor fiyatlar link atmadan bence bir anlam ifade etmez şimdi toplamaya çalış toplayamazsın.
O orfun Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 16 17 Ocak 2021 #53 Aslan46 dedi: Orfun hocam bu cevaplar yeterli düşünmenize arkadaşlarla önerilerimizi sunduk karar sizin... Sorunuz olursa takipteyiz. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim 30 dk yazma yasağı yedim cevap veremedim.
Aslan46 dedi: Orfun hocam bu cevaplar yeterli düşünmenize arkadaşlarla önerilerimizi sunduk karar sizin... Sorunuz olursa takipteyiz. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim 30 dk yazma yasağı yedim cevap veremedim.
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #54 orfun dedi: Özür dilerim 30 dk yazma yasağı yedim cevap veremedim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam peki hangi sistemi seçtiniz?
orfun dedi: Özür dilerim 30 dk yazma yasağı yedim cevap veremedim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam peki hangi sistemi seçtiniz?
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 17 Ocak 2021 #55 Bende yedim hocam. Ayrıca sorun değil.
O orfun Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 16 17 Ocak 2021 #56 VbenZ dedi: Sorun değil hocam peki hangi sistemi seçtiniz? Genişletmek için tıkla... Ben ikinci el bir 1050 alıp sizin gönderdiniz APU sistemi alnayı düşünüyorum belki 1050 Ti alabilirim biraz bütçe ayırdım.
VbenZ dedi: Sorun değil hocam peki hangi sistemi seçtiniz? Genişletmek için tıkla... Ben ikinci el bir 1050 alıp sizin gönderdiniz APU sistemi alnayı düşünüyorum belki 1050 Ti alabilirim biraz bütçe ayırdım.
VbenZ Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Yer LosSantos Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #57 orfun dedi: Ben ikinci el bir 1050 alıp sizin gönderdiniz APU sistemi alnayı düşünüyorum belki 1050 Ti alabilirim biraz bütçe ayırdım. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı hocam.
orfun dedi: Ben ikinci el bir 1050 alıp sizin gönderdiniz APU sistemi alnayı düşünüyorum belki 1050 Ti alabilirim biraz bütçe ayırdım. Genişletmek için tıkla... En mantıklısı hocam.
O orfun Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 16 17 Ocak 2021 #58 VbenZ dedi: En mantıklısı hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ekran kartını daha da güçlü ya da sıfır alacağım herhalde çünkü bir kere alıyoruz Ryzen 5 3400G'li.
VbenZ dedi: En mantıklısı hocam. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ekran kartını daha da güçlü ya da sıfır alacağım herhalde çünkü bir kere alıyoruz Ryzen 5 3400G'li.
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 17 Ocak 2021 #59 Her zaman sıfır en iyisidir.
O orfun Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 16 17 Ocak 2021 #60 Aslan46 dedi: Her zaman sıfır en iyisidir. Genişletmek için tıkla... Evet.