Çözüldü i5-3470 sistem Valorant oynarken MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrtdnc37

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, son 2-3 gündür sadece Valorant oynarken oluyor bu hata. Daha önceden olmuyordu.
Memtest86 ile RAM'i test ettim 0 hata çıktı, Windows Update desen güncelsiniz yazıyor, ekran kartı da en güncel driver yüklü. Sorun neden kaynaklı bir türlü çözemedim.
Bu konuda tecrübesi ve fikri olan varsa sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum, saygılarımla.

Kasa özellikleri;
Anakart: Afox IH61-MA
İşlemci: i5-3470
RAM: Crucial DDR3 8 GB 1333 MHz.
SSD: Gigabyte 256 GB.
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RX 570 OC.

Çözüm
Hocam sadece Valorant'ta yapıyorsa donanımlarda sorun aramayın bence. Sorun olsa her türlü yapardı.
Hocam kusura bakmayın uzun zaman sonra böyle birşeyle karşılaşmadım paronaya oldum acaba o mu bu mu diye

Hocam sadece Valorant'ta yapıyorsa donanımlarda sorun aramayın bence. Sorun olsa her türlü yapardı.
Hocam sorunu günler sonra çözdüm, PSU 8 Pin girişini çıkardım ekran kartından ve fırça ile tozunu aldım tekrardan taktım sorun çözüldü meğer sorun ekran kartı doğru düzgün elektrik çekemiyormuş OCCT testi yaptım yarım saat canavar gibi çalıştı en ufak hata vermedi PC. Çözüldü olarak işaretleyebilir miyiz?
@mrtdnc37 Windows Güvenliği'nde Çekirdek yalıtımı altında Bellek bütünlüğü'nü devre dışı bırakın.

Son düzenleme:
dediğiniz şeyi kapatmak istediğim zaman böyle birşey çıktı karşıma

Dosya Ekleri

• fff.PNG
    51,7 KB · Görüntüleme: 29
@mrtdnc37 Hocam RAM sorunu görünüyor. Test yapıp sonucu paylaşın.

dün gece bu testi 3 saate yakın yaptım, sonuçları html olarak kaydettim olur değil mi?
ama herhangi bir hata vermedi ilginç olan o. Mavi ekranı sadece Valorant oynarken alıyorum onun haricinde hiçbir sıkıntı yok

Son düzenleme:
RAM'lere overclock yaptınız mı? Neredeyse tüm minidump analizleri RAM hatası diyor.
Vanguard yazılımını kaldırın oyun tekrar kurar. BIOS'ta CPU ayarlarında sanallaştırmayı enable yapıp Windows'ta bellek bütünlüğünü kapatın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…