i5 3470 Sistem Valorant'ta kaç FPS alınır?

0nurAKN

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben i5 3470 aldım anakartım kötü olduğu için 3.nesil aldım Valorant'ta kaç FPS alırım ve drop yer miyim?

Merhaba ben i5 3470 aldım anakartım kötü olduğu için 3.nesil aldım Valorant'ta kaç FPS alırım ve drop yer miyim?
Sistemi arkada işlemciyi çok kullanmayacak şekilde optimize edersen oynarsın. Kaç liraya aldınız i5 3470'i?

1050 Ti ekran kartı falan varsa Low ayarda 100-150 FPS verir muhtemel.

Kazık yemişsin hocam. O işlemcinin sıfırı olmaz olsa da 1000 liraya alınmaz. Ayrıca 1000 lira çok o işlemciye.

1.5k ya Ryzen 5 3600 satmıştım kazık fiyat gibi.

Hocam 2.el pek güvenmedim adamlardan ısı testi gibi şeyleri istiyorum vermiyorlar falan en son bir tane alayım dedim oda sarı site benim kartı kabul etmedi alamadım.

Hocam 2.el pek güvenmedim adamlardan ısı testi gibi şeyleri istiyorum vermiyorlar falan en son bir tane alayım dedim oda sarı site benim kartı kabul etmedi alamadım.
Hocam 2012 çıkışlı işlemci zaten ikinci el olur. Ayrıca işlemci için ısı testi neden istediniz ki? Isı değerleri sizin işlemci soğutucunuza göre değişir zaten. Eğer alışveriş sitelerinden aldıysanız ve 14 gün gecmediyse iade edin. Çin'den E3 1230,1240v2 gibi daha güçlü işlemciler alırsınız daha ucuza.

Hocam benim de alasım yoktu sıfır ama başka seçeneğim pek yoktu çünkü en bilgisiz olduğum konulardan biri işlemci riske atmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…