i5 3470 sistem Windows 11 kaldırır mı?

santyyqz

Centipat
Daha fazla  
"i5 3470 - RX550 - 16 GB RAM - 240 GB SSD - 500+500 HDD + DDR3" Windows 10'da mesela örnek vereyim:

Valorant 150 190FPS alıyor bazen 90 60'a falan düşüyor.

Yani bir de doğruyu söyleyeyim, Windows 11 tasarımı Windows 10'a göre daha iyi geliyor. Bazı yerlerde kullandım. Yani sizce kursam FPS düşüşü olur mu? Olmasa bile kurmalı mıyım? Sistem kaldırır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS düşer ama benim tavsiyem güncel değil destek almıyor bence Windows 7 çok iyi ben olsam Windows 7 kurarım misler gibi kullanırım kesin herkes karşı çıkacak ama olsun

Windows 11 yaparsan Valorant oynayamazsın BIOS'u ayarlardan değiştirmen gerekir onu yaparsanda ekrana görüntü gelmez öyle kalırsın.

Bence geçmeyin ama dualboot olarak bir test edebilirsiniz sonra sevmezseniz silersiniz. eğer severseniz de her şeyi silip sifirdan kurarsınız.

FPS düşer ama benim tavsiyem güncel değil destek almıyor bence Windows 7 çok iyi ben olsam Windows 7 kurarım misler gibi kullanırım kesin herkes karşı çıkacak ama olsun
Windows 7 sizin dediğiniz gibi destek almıyor. Windows 10 destekleyen bilgisayara Windows 7 kurmak çok saçma. Windows 10 kaldırmayan bir sistem için bir işletim sistemi isteseydi güncel destek alan bir Linux dağıtımı önermek daha mantıklı olurdu.

Ben olsam öyle yaparım hocam şimdikilerine bin basar bence sadece modern görünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…