i5 3470 Sistemde CS2'de karakterler varken oyun kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

alperTR123rd

Hectopat
Daha fazla  
RAM
12GB DDR3 1600MHz
Ekran kartı
RX 470 8GB Nitro+
Anakart
Turbox H61C
İşlemci
i5 3470
Normalde çok sık CS:GO oynarım, seçkinim ve rankım da vardı ve CS2 açık beta bana da bugün geldi. Geldiği gibi indirdim girdim basit eğlencede en yüksek ayarlarda 40FPS en düşük ayarlarda 20FPS falan bunun sebebini işlemcimin kötü olmasına varsayıyorum. Sonra çıktım oyundan 1-2 saat sonra bir daha girdim adamakıllı ayar yapmak için ve özel oyunda bir şey fark ettim bütün botları atınca en yüksek ayarlarda 150 160 hatta bazen 200ü görüyorum. Ama 5'e 5 bot ekleyince gine 25'lerde geziyor FPS bunun çözümünü bana yazabilirmsiniz teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    188 KB · Görüntüleme: 72
  • Ekran Alıntısıasda.JPG
    142,7 KB · Görüntüleme: 51
Oyuncuların çoğunluğunda genel bir fps düşüklüğü var. Ayrıca unutulmaması gerek bir şey var şu an oyun açık beta versiyonunda. Bizi de davet ederken test versiyonu olduğuna dair dikkat mesajı sundular.

Yapacak bir şey yok. Bende 12400F ile ortalama 150 FPS gördüm ama çok drop yiyordum. Oyun ile alakalı olsa gerek.

O makineyle en az 60 80 arası sabit oynaman lazım. Arkada başka uygulama çalıştırma. Memplus kullan. Oyunu yüksek işlem önceliğine al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…