i5 3470 Sistemde prototype 2'de "yeni oyun" kısmında oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

bynull

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 DDR3 1600
Ekran kartı
GTX 750
Anakart
Asboard h61
İşlemci
i5 3470
İlk indirdiğimde açılmıştı gayet rahat oynamıştım sonra kapatmıştım. Uzun süre girmedim girdiğimde ise ilk olarak açılış ekranında atmaya başladı. Sonra onu özelliklerden uyumluluk modunu Windows 98/Me olarak çalıştırdım açılış ekranında atmamaya başladı sonra oyuna girdim bu arada bunu yapmadan önce silip yükledim tek işlemciye falan çalıştırmayı denedim olmadı sonra silip yükledikten sonra benim Save gitmiş zaten. Pek fazla ilerlememiştim continue dediğimde ilk konuşma sahnesi geliyor James'in eşiyle ve kızıyla konuşma sahnesi sonra o geçiyor alex mercer tankı patlatıyor sonra oyun başlıyor ya tepede bir şeyler uçuyor o sahne tam bittiğinde oyun çöküyor. New Game dediğimde ise açılırken çöküyor bu arada silmeden önce 1 işlemciyle çalıştırmayı denemiştim ya o otomatik olarak oyun her açıldığında 1 işlemciye başlıyor ben de kendi elimle 4 çekirdekle çalıştırıyordum çalıştırmasam bile 1,2 veya 3 çekirdekle çalıştırsam bile çöküyordu uzun lafın kısası dediğim gibi continue deyince o yaratıkların uçtuğu sahnede çöküyor New Game dediğim de ise yüklenme ekranında çöküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…