i5 3470 sistemde RAM frekansı kaç olmalı?

651982

Decapat
Bilgisayarımda AMD sürücü zaman aşımı hatası alıyordum uzun süredir. Sorunu araştırdım ve RAM frekansını düşürünce sorunun çözüldüğünü iddia edenler var. Bunun için RAM frekansını düşürmek istiyorum ancak yapmam gereken hızı bilmiyorum. En uygun hız ne olur yardımcı olabilir misiniz? Intel H61 anakart var.

Bilgisayarımda AMD sürücü zaman aşımı hatası alıyordum uzun süredir. Sorunu araştırdım ve RAM frekansını düşürünce sorunun çözüldüğünü iddia edenler var. Bunun için RAM frekansını düşürmek istiyorum ancak yapmam gereken hızı bilmiyorum. En uygun hız ne olur yardımcı olabilir misiniz? Intel H61 anakart var.

Bilgisayarınız Turbox mu?

Farklı sürücüleri veya ekran kartı UV yapabilirsiniz. Bunlarda RAM frekansı olayı yeni sistemler gibi değil. Desteği kadar çalışıyor.

H61 anakartlar 1600MHz destek veriyor en fazla ve o hızda çalışır en fazla. Daha yüksek RAM de taksanız 1600'den hızlı çalışmaz.

Zaten 3200 gibi değerler bu anakartta olmaz. Sizin sistemde sabit hızda çalışır.

Evet hocam. Aynen öyle oluyor. Bu nesilde örnek olarak Z serisi bir anakart ve uygun RAM ile OC yapılabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı