i5-3470 Sistemde "RTKVHD64.sys" mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan qiR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 193

qiR

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kingston 12 Gb 1600 MHz
SSD veya HDD modeli
James donkey 120 GB, 250 GB HDD, 2 TB HDD
Ekran kartı
RX 5500 XT
Anakart
Turbox H61C
İşlemci
i5-3470
Bilgisayarıma format attım (22H2 Windows 10) iyi hoş her şey güzel fakat sesler gelmiyordu. Bakayim dedim Realtek yüklü değil her zamanki gibi yüklemeye çalıştım bilgisayarımı yeniden başlatmam istediğinde başlattım kurulmadı kurulmadı. Aygıt Yöneticisi'nden kendim manuel şekilde sertifikayı seçerek kurayim dedim. RTKVHD64.SYS System handled exception not handled mavi ekranı almaya başladım. Güvenli modda kurmayı denedim yine aynısı anakartımın sitesinden indirdiğim driverı kurmayı denedim yine aynı hata. Ana kartım Turbox H61C. Format öncesine kadar hiçbir sorun yoktu biosuma baktım o da güncel forumda bayağı bir dolandım. Realtek Audio Control indirmeyi önermişler bir arkadaşa onu indirmeye çalıştım onda da hata verdi. Bir çözümünüz yoksa bilgisayarcıya götüreceğim çünkü ses alamıyorum. AMD driverimi kurdum AMD high definiton Audio yüklendi fakat hala kulaklığımı taktığımda jak girişlerine kulaklığı görmüyor. Bilgisayar kulaklığı test ettim başka makinelerde çalışıyor sorun ses sürücüsünde fakat hiçbir türlü kurulmuyor. DDU ile silip baştan anakartımın sitesindekini yüklemeyi de denedim olmuyor. Mavi ekran yiyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-17_011016293.png
    resim_2024-01-17_011016293.png
    109,8 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı